Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Moroccan Original Instant Tanning Mousse - 200 ml

MOROCCANTAN 

ORIGINAL Collection

Instant Tanning Mousse

Inhoud: 200 ml

MoroccanTan beheerst als geen ander de kennis en de technologie om én huidverzorging én zelfbruiningrediënten samen te brengen. Dit maakt hen KOPLOPERS in hun vakgebied. Volgens de MoroccanTan ’s filosofie wordt het uiteindelijke zelfbruinresultaat bepaald door de huidkwaliteit. Hoe beter verzorgd, hoe gezonder de huid en hoe mooier de sunless kleurontwikkeling.

Daarom selecteert MoroccanTan met zorg hoogkwalitatieve ingrediënten, zoals organische argan olie en stopt deze in de Original Mousse. Deze zullen de huid optimaal in staat stellen om de gewenste kleurontwikkeling te realiseren. Ook op vlak van technologieën doen ze niet onder! Innovatieve, gepatenteerde formules maken dit MoroccanTan product UNIEK:

  • MOROCCANBLEND TECHNOLOGIE : Alle producten bevatten ARGANolie, rijk aan polyfenolen, squaleen en tocoferolen en tevens bekend als vitamine E leverancier. De kunst is er natuurlijk in om deze arganolie zodanig “oplosbaar” en “opneembaar” te maken dat er uiteindelijk een perfect homogene mix ontstaat. Dit is de gepatenteerde moroccanblend technologie!
  • DHA: DiHydroxyAcetone met ECO certificaat
  • DERMALOCK TECHNOLOGIE: Een unieke mix van natuurlijke componenten legt een micro barrière op de huid zodat het DHA -ingesloten in de toplaag van de huid- verder blijft reageren met de proteïnen zelfs na het douchen. Dit zorgt er voor dat je douchen kan – weliswaar zonder zeep – reeds enkele uren na de applicatie.
  • MOISTURE LOCK: Geïnfuseerde arganolie , vitamine E en aloe vera worden in de huid ingesloten en houden haar gezond en gehydrateerd.
  • FT 100° (Firming & Toning Technologie) : De mix van cafeïne, zuurstof en vitaminen zorgt voor een verhoogde celenergie. Dit resulteert in een stevigere huid en het verminderen van fijne lijntjes.
  • ROZENBOTTELOLIE: Deze olie barst van de vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren die de droge huid kalmeren en intens hydrateren. Deze waardevolle olie geeft elke huid zijn jeugdige look terug!

VRIJ VAN PARABENEN, SULFATEN EN ALCOHOL

Deze mousse breng je best -met behulp van een applicatie handschoen- en met cirkelvormige bewegingen aan op je huid. Door de natuurlijke bronzermix kleurt je huid meteen bruin zodat je makkelijk kan zien of je het product gelijkmatig hebt aangebracht (let op: deze directe bronzers verdwijnen bij de eerstvolgende douche). Het DHA ingrediënt reageert met de proteïnen in de toplaag van je huid en dit gedurende de volgende 3 tot 5 uur. Je zal dus merken dat je geleidelijkaan bruiner wordt.

Wat een elegante collectie

in BLACK & WHITE

Prijs€ 22,95 incl. BTW

 

Hoeveelheid
30 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer