Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

Merken Er zijn 16 merken

Toont 1 - 16 van de 16 items
 • California Tan

  Jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar het bruiningsproces in onze huid, bracht California Tan er toe een exclusief “stappen”-systeem door te voeren in haar gamma zonnelotions, speciaal voor de zonnebank.

  Ook vandaag de dag blijft California Tan tot in de kleinste details uitspitten hoe het bruiningsproces in de huid actief kan beïnvloed en verbeterd worden. Dit resulteert in jaarlijks nieuwe lotions waarin de meest innovatieve bruiningstechnologieën verwerkt zijn. Je kan dus met de California Tan lotions op vlak van bruining, zowel in fase 1 als in fase 2, TOP-resultaten verwachten!

  Uiteraard blijft California Tan niet achter wat huidverzorgende en –verbeterende ingrediënten betreft! De fijnste oliën maken de huid zacht. Krachtige anti-oxidanten voorkomen lijntjes en rimpels. Intens hydrateren van de huid is een must bij het zonnen en wordt via allerlei ingrediënten én technologieën (time released) gerealiseerd. Verstevigen, gladder maken, betere huidtextuur… California Tan lotions helpen effectief!

  Stap 1 lotions - Builders

  Het exclusieve “Vitatan”-bruiningsingrediënt is aanwezig in alle stap 1–lotions van California Tan. Dit Vitatan complex helpt, zowel voor starters als voor mensen met huidtype 2, bij de aanmaak van pigment, zodat sneller een mooie bruine huidskleur opgebouwd wordt. In fase 1 van het bruinen: stap 1 lotions, de zgn. “Builders”.

  Stap 2 lotions - Boosters

  In een volgend stadium van het bruinen (fase 2) of voor mensen met huidtype 3 of 4, zijn de stap 2 lotions van California Tan ontwikkeld. Naast Vitatan, zorgen TRF en CuO2voor een enorme boost: zowel de directe als de indirecte pigmentatie verloopt beter en versnelt, zodat een intens diepe bruine kleur verkregen wordt. 

  Stap 3 lotions - AfterSun

  De stap 3 lotions van California Tan zijn “AfterSun” – “Après Soleil” lotions met als hoofdfuncties:

  • krachtig hydrateren
  • huid kalmeren na zonnebad
  • herstellen van celschade 

  Maar, de stap 3 lotions van California Tan bieden meer! Alle lotions bevatten immers het exclusieve “Vitatan”-ingrediënt, dit zijn de essentiële voedingsstoffen voor de pigmentcellen in de basale epidermislaag. Zo wordt, zelfs uren na het zonnebad, de pigmentaanmaak ondersteund.

  Lees meer

  25 producten

  Bekijk producten
 • California Tan Sunless

  27 producten

  Bekijk producten
 • Catch Fire Push

  Al deze PUSH producten uit de BLACK Line geven een enorme Tanning BOOST. De grote dosis hoogwaardige “pure” melanine is hier verantwoordelijk voor. Jojoba-olie, rijk aan Vitamine E en pro-vitamine A is mede door het hoge aandeel aan onverzadigde vetzuren een super verzorgend cosmetisch ingrediënt. Deze collectie is geschikt voor alle huidtypes, van droge tot gemengde huid. De WAX, lievelingsproduct bij velen, biedt een heel andere applicatiemethode. 

  Lees meer

  8 producten

  Bekijk producten
 • Emerald Bay

  Emerald Bay: dé zonnecosmetica lijn voor jonge, hippe mensen die het belang van een goede zonnelotion kennen en hier een haalbare prijs voor willen betalen.

  Gelanceerd in 2000, kreeg Emerald Bay snel grote bekendheid, maar sinds de grondige update in vormgeving, inhoud en ecologische verpakking (in 2012) is Emerald Bayeen echte bestseller op de Belgische én Europese markt!

  De nieuwe look van de kleurrijke flesjes maakt deze 9 Emerald Bay producten attractief op elke toonbank. De geur is fris en exotisch … ieder vindt zijn favoriete parfum.

  Agave Nectar, het gemeenschappelijke ingrediënt in alle Emerald Bay producten, geeft rijkelijk vitamine A en E zodat een mooie bruine kleur opgebouwd wordt en de huid goed verzorgd is… want alleen een goed verzorgde huid kan mooi bruinen! Geen wonder dat het aantal tevreden klanten jaar na jaar toeneemt!

  Wist je dat het EcoSmart logo op de flacon verwijst naar de 100% recycleerbaarheid ? 

  En, dat je het leuke gadget aan de hals van elke flacon als een trendy armbandje kan dragen?

  Lees meer

  16 producten

  Bekijk producten
 • Ergoline

  8 producten

  Bekijk producten
 • Infraworld

  gezond door warmte met sauna en infrarood therapie. 

  met scrub producten zoals gemalen zoutsteen 

  Lees meer

  5 producten

  Bekijk producten
 • MoroccanTan

  53 producten

  Bekijk producten
 • Solarfix

  6 producten

  Bekijk producten
 • Speedbronzer

  2 producten

  Bekijk producten
 • Sunmaxx

  5 producten

  Bekijk producten
 • Tan & Beauty

  3 producten

  Bekijk producten
 • Tanning Essentials

  spraytan apparatuur + afzuigsystemen 

  Lees meer

  32 producten

  Bekijk producten
 • TannyMaxx

  TANNYMAXX is een dynamisch Europees topmerk met professionele zonnelotions.

  De klassieke XTRA Collectie scoort al jaren en  met 2 nieuwe producten in het gamma zal dat in 2015 niet anders zijn . “Coco Choco me “ verleidt met zijn zalige cocos-chocalade geur en crèmige textuur. Lovely Lolita is een Face product  voor vrouwen , Men’s Face Energie  is er voor mannen : verschillend, zoals het hoort! … en elke zomer zijn de Sexy Dating Legs producten een groot succes.

  2015 wordt voor Tannymaxx een TOP jaar , want de 2 schitterende nieuwe lijnen , Très Jolie en Gold stelen de show ! Hoe knap in design, chique en luxueuze uitstraling én een prijskaartje waar je echt niet van achter over valt! Deze nieuwkomers trekken de volle aandacht en geven jouw lotionssales de nodige boost!

  Alle Tannymaxx lotions dragen het kwaliteitslabel “UV RELAX”. Dit betekent dat alle lotions dermatologische en fototoxisch getest zijn en hierbij, door een extern onderzoeksbureau, het predicaat “ zeer goed” toegekend kregen .

  We love TANNYMAXX … and TANNYMAXX LOVES YOUR SKIN.

  Lees meer

  63 producten

  Bekijk producten
 • That'so

  pure sun -All in one -pure body & sun make up 

  Lees meer

  134 producten

  Bekijk producten
 • UPsolute

  for beauty products like masks and ampulles

  Lees meer

Toont 1 - 16 van de 16 items
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer