Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

Ontdek ZONNECOSMETICA Er zijn geen producten in deze categorie.

Zonnecosmetica, speciaal voor in de zon... bestaat dat?

Het betreft hier cosmetica, speciaal ontwikkeld om in de zon te gebruiken.Of het hier nu over de ontluikende lentezon, de krachtige Ibiza zon of de gecontroleerde kunstzon gaat… het maakt niet uit! Mensen hebben zonlicht nodig en kijken na de lange donkere winter uit naar de eerste zon bij een kopje koffie op een buitenterras. En, als de zomer arriveert worden eindelijk armen, benen én meer ontbloot en – zonder het goed te beseffen- lacht men meer, voelt men zich fitter en energieker, verdwijnt stijfheid uit knoken en gewrichten en is men daadwerkelijk meer relaxed. Instinctief voelen we dat zonlicht deugd doet en willen we profiteren van de positieve effecten van dat licht. Maar, tegelijkertijd kan zonlicht schadelijk zijn. Te veel zon kan tot roodheid en verbranding leiden en op langere termijn huidveroudering, pigmentvlekken en zelfs huidkanker tot gevolg hebben. Onze gespecialiseerde zonnecosmetica bied je de mogelijkheid om maximaal te genieten van de voordelen en tegelijkertijd de negatieve effecten van de zon te minimaliseren.

Onze gespecialiseerde cosmetische producten hebben tot doel:

  • Effectief de schade door vrije radicalen aan de huidcellen tegen te gaan én dehydratatie te voorkomen of grotendeels te beperken.
  • Tegelijkertijd de huid te voorzien van de nodige ingrediënten om het natuurlijke pigmentatieproces én het algemene huidbeeld te verbeteren d.m.v. kwaliteitsvolle verzorgende bestanddelen.

Subcategorieën


(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer