Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Moroccan Blend & Buff Application Mitt

op voorraad

MOROCCANTAN

Buff & Blend Application Mitt

Aanbreng Handschoen 

Met deze DIY (Do It Yourself) handschoen creëer jij thuis een ‘almost perfect’ zelfbruinresultaat… zo goed als dat verkregen bij een professionele spraytan sessie! Of je nu een zelfbruiner in spray- , mousse- of lotion vorm aanbrengt, je handpalm is 100% beschermd tegen bruinverkleuring door de waterdichte laag aan de binnenzijde.

BLEND & BUFF dankzij het gebruik van velours? Hoezo? Om velours te bekomen wordt katoen in kleine lusjes geweven die nadien aan de bovenzijde kort afgesneden worden waardoor zeer dicht op elkaar, korte, ‘rechtopstaande haartjes’ ontstaan die de beweging van je hand volgen. Breng je dus de zelfbruiner aan op deze velours handschoen, dan mengt ( to blend in) deze zich niet alleen perfect met de huid maar helpen de fijne haartjes ook om de zelfbruiner IN de huid te krijgen.(to buff) voor een beter eindresultaat.

Bovendien is deze luxe handschoen wasbaar ( spoelen in warm water en laten drogen – geen zeep noch wasproduct) en dus herbruikbaar.

Zo breng je met deze ‘soft to touch’ handschoen  

naadloos en volkomen egaal kleur aan op je huid.


Prijs € 7,90 incl. BTW

 

Hoeveelheid
30 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer