Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Tan Essentials PRO V APPLICATOR spray gun BLACK

TANNING ESSENTIALS

PRO V Spray Gun = APPLICATOR 

Kleur: BLACK

Dit PRO V pistool laat gecontroleerd sprayen toe in een smal spraypatroon, Met de draaiknop op het handvat van het pistool stel je het debiet van de spraysolution stapsgewijs (van 1 t.e.m. 6) in. Handig, want niet alleen variëren sprayvloeistoffen in vloeistofdikte, maar ook de spraytechniek verschilt van persoon tot persoon. Sommigen bewegen traag, anderen dan weer snel. Sommigen gebruiken solutions met grote vloeistofdikte anderen sprayen met erg dunne vloeistof! 

HEEL BELANGRIJK dat je je spray pistool schoonmaakt op het einde van de dag (of je nu 1 enkele of vele spray tan sessies had)! Zeker als je vele jaren van spraytan pistool plezier wil hebben!

Hoe doe je dat? Draai voorzichtig de beker los van het spraypistool en giet de inhoud in een andere beker die je met deksel kan afsluiten.  Vul je spraypotje met warm water en bevestig opnieuw aan het pistool. Spray nu – op stand 6 ( zie op pistool waarmee je  het debiet vloeistof regelt ) – op papier of op een propere doek tot je zuiver, helder water ziet. Verander ook de richting van verticale naar horizontale stand en spray opnieuw tot je helder water ziet. Om het pistool nog beter leeg te blazen, draai je de beker los en spray je zonder beker tot alle water weg is. Reinig ook de buitenzijde van de sproeikop met een vochtig warme doek en veeg droog.

  • STEP 1 Slang verwijderen.
  • STAP 2 Schroef de beker los en verwijder alle overtollige sprayvloeistof. Doe dit boven de gootsteen of wasbak.
  • STAP 3 Spoel de lege beker met warm water.
  • STAP 4 Vul de beker opnieuw met warm water en schroef hem terug vast aan het pistool. Zet de hendel (waarmee je de vloeistof hoeveelheid die uit je pistool komt regelt)  op ‘6’ (hoogste stand) en spuit totdat het water helder is.
  • Spoel en herhaal indien nodig
  • STAP 5 Giet het resterende water in het potje weg en rol de regelknop op het pistool weer op de normale spraystand.
  • STAP 6 Veeg overtollig water weg en droog het pistool met een doek. Laat drogen.

Tip : nooit detergent gebruiken, enkel warm water!

Prijs€ 104,06 incl. BTW

 

Hoeveelheid
25 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer