Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature LIGHT INFUSION Night Cream - 50 ml

op voorraad

That'so innovaton-nature

LIGHT INFUSION Night Cream 

Inhoud: 50 ml 

WAAROM wil jij deze LIGHT INFUSION Night Cream? Omdat deze Light Infusion nachtcrème gedurende je slaap de helderheid van je teint terug tot leven brengt. De innovatieve Cosmetic Illuminating Drone Technology® doet de doffe teint verdwijnen en de mix van bijzondere bio actieve ingrediënten verbetert hydratatie én elasticiteit van je huid. 

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs € 58,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Deze Light Infusion Night Cream is een “verhelderende” crème met een zijdezachte textuur. Bio actieve ingrediënten, waarvan de effecten wetenschappelijk bewezen zijn, doen hun werk tijdens de nachtrust: de huid krijgt haar jeudige look terug  en straalt opnieuw.

Subtiele geur van vijgen.

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie, in dit geval:  Cosmetic Illuminating Drone Technology:         

Deze innovatieve technologie met microcapsules zorgt er voor dat de huidtint zichtbaar helderder wordt. Speciale peptiden, ingepakt in de microcapsules, gaan gericht en exclusief/uitsluitend af op het ligandreceptor-systeem van melanocyten, waardoor de pigmentatie, geïnduceerd door UV straling of door andere processen, geremd wordt. Dit resulteert in een geleidelijke afzwakking van de verkleuring zodat de huid egaal en helderder wordt. De Illuminating Cosmetic Drone brengt de actieve bestanddelen tot binnenin de melanocyten, zijnde de cellen in de basale cellaag die pigment aanmaken. De microcapsules in deze Anti Spot Hand Cream  zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op  het "ligand-receptor" -systeem van melanocyten. Deze microcapsules penetreren in de epidermis, bereiken de basale cellaag, openen daar het slot op de melanocyten en dringen binnen in de cel. Eenmaal binnen in de pigmentcel, lost de wand van de microcapsule op en komen de specifieke peptiden vrij en doen daar - uiterst effectief!- hun job , nl.

 •          De pigmentatie, geïntroduceerd door UV of nadere fysiologische processen onder controle houden!  Het resultaat is een stralende en heldere huid vanaf de eerste toepassingen.

 Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

 1. Mediteranne Extract van sinaasappel, kapper, olijf en zwarte rijst: Door volgende mediterrane  extracten van sinaasappel , olijf , zwarte rijst en kappers samen te brengen tot een kostbare verbinding van polyfenolen ( =plantaardige bio actieve stoffen uit groenten en fruit) ontstaat er een actief bestanddeel dat in staat is de melanine productie in de huid ( en zodoende de hyperpigmentatie!) onder controle te houden. Vooral quercetine , een bioflavonoïde, geëxtraheerd uit de bloem van kappertjes en ferulazuur, gewonnen uit zwarte rijst en sinaasappels  hebben een verhelderende én antioxidant werking.Ter info : Ferulazuur komt in kleine hoeveelheden voor in planten zoals rijst en sinaasappels. Heeft een krachtige anti oxidant werking doordat het een schild vormt ter bescherming tegen de aanval van de vrije radicalen.Olijfbladeren bevatten grote hoeveelheden natuurlijk oleuropein extract, dat vrij komt als men deze bladeren in water legt. Dit extract heeft anti- inflammatoire eigenschappen. Bovendien is het gele pigment luteoline , dat ook geëxtraheerd  wordt uit de olijfboombladeren ,  een echte radicaalvanger en werkt dus beschermend en anti aging.
 1. Een PHYTO-COMPLEX van amandel- , olijfolie, lijnzaad - en borage olie met antioxidant werking en een elastische, hydraterende effect. Waarom een  ” Fyto-complex”?  Omdat door het mengen van actieve en inactieve moleculen die in de verschillende plantaardige oliën aanwezig zijn er een synergie bestaat tussen de verschillende componenten. Dit levert   wetenschappelijk bewezen voordelen op, zoals een verbeterde enzymatische werking van deze oliën , rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur en andere stoffen. De snelle en effectieve absorptie op celniveau maakt de huid zijdezacht en goed gevoed.

Ter info : borage olie is olie geëxtraheerd uit de borage- of bernagie bloem ( komkommerkruid). Deze  is rijk aan gammalinoleenzuur (GLA). Essentiële vetzuren, zoals GLA, komen voor in de celwanden van de huid en ondersteunen de vochtbalans en de elasticiteit ervan. Deze vetzuren zijn van belang voor het behoud van gezonde huid en de groei van huidcellen. Ze ondersteunen de conditie en de vochtbalans van de huid.

 1. Prickly Pear Oil of cactusvijgolie is een 100% zuivere plantaardige olie die snel in de huid binnendringt. Ze heeft zeer hoge percentages aan onverzadigde vetzuren, vitamine E en vitamine K en is bijgevolg zeer huidverzorgend. De vitamine K in deze olie pakt huidverkleuring aan en doet donkere kringen rond de ogen verdwijnen. Deze olie staat ook bekend als dé huidverzorgende olie voor de rijpere huid om dat ze doeltreffend is in de strijd tegen rimpels. De grote hoeveelheid vitamine E ( zelfs 150% meer dan in argan olie) geeft de collageen synthese een heuse boost . Het is eerder uitzonderlijk dat een olie naast onverzadigde vetten, ook vocht in de huid brengt. Deze olie uit de cactusvijg doet dat wel! Ze herstelt niet alleen het barrièrelaagje van de huid om vocht van binnen vast te houden maar brengt ook vocht IN de huid. 
 2. Wanneer men via een speciaal extractie proces – nl. koud én zonder oplosmiddelen - water uit de Mirte plant haalt, dan blijven de actieve ingrediënten, vitaminen en mineralen intact. Zo leveren mirte bladeren polyfenolen met een ontstekingsremmend en kalmerend effect op de huid hebben. Daarbij remt dit extract ook de degeneratie van de huid door de “versuikering” of glycatie van collageen in de huid tegen te gaan.  Bij hetproces van glycatie zetten suikers zich vast op de collageenstrengen waardoor dit verstijft . Zo verliest de huid haar souplesse.

Gebruik

 •         Reinig eerst grondig de huid.
 •         Breng met een zachte massage een kleine hoeveelhied crème aan op het gezicht en decolleté tot het volledig door de huid is opgenomen
 •         Vormt een uitstekende basis voor make-up.
 •         Enkel extern gebruik.
 •         Niet doorslikken.
 •         Vermijd direct contact met de ogen.
 •         Buiten bereik van kinderen houden.

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Illumniating Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de pigmentcellen = melanocyten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de pigmentcel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de melanocyt. Maar bij het bereiken van de basale cellaag waar deze melanocyten zich bevinden, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de melanocyten kunnen open en binnendringen.  Eenmaal binnen in deze doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

14 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer