Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature EYE REVITALIZER Smooth Effect - 30 ml

op voorraad

That'so innovaton-nature

EYE REVITALIZER Smooth Effect 

Inhoud: 30 ml 

WAAROM wil jij deze EYE REVITALIZER?  Deze lichtgewicht en snel opneembare emulsie bestrijdt uiterst effectief de tekenen van veroudering in de tere zone  rondom de ogen. Dit serum revitaliseert=  blaast nieuw leven in de oogcontourzone dankzij de combinatie van superieure  natuurlijke ingrediënten  met grote effectiviteit én de innovatieve Botox Cosmetic Drone Technology®

Geeft je ogen haar oorspronkelijke  helderheid en schoonheid terug!

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs € 50,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Deze Eye Revitalizer met “ Smooth Effect” is een lichte en snel opneembare emulsie speciaal voor de delicate zone rond de ogen. Het is een anti-age serum met liftend effect dat fijne lijntjes reduceert en wallen, donkere kringen vermindert zodat de ogen weer stralen.

 

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie,

in dit geval: de Cosmetic Botox Drone technology:         

Met deze nieuwe technologie wordt het effect van botulinum/ botox nagebootst: lijntjes en kleine rimpels rond de ogen – die als eerste tekenen de huidveroudering aankondigen - worden effectief bestreden. De peptiden die hier in de microcapsules gestopt worden richten zich exclusief naar de sensorische zenuwcellen in de huid en  hebben als doel er de spiercontractie te remmen. Zodoende ontspannen de spiertjes rond de ogen met als gevolg dat  lijntjes en rimpels in diepte verminderen. De zone rond de ogen wordt zo zichtbaar gladder en helderder. De Botox Cosmetic Drone brengt de 2 soorten actieve peptiden tot binnenin de gevoelszenuwcellen = sensorische neuronen rondom de ogen .De microcapsules in deze Eye Rivitalizer zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op  het "ligand-receptor" -systeem van sensorische zenuwcellen. De microcapsules penetreren in de epidermis, bereiken de zenuwcellen en openen het slot en binnendringen in de cel. Eenmaal binnen in de zenuwcel  lost de wand van de microcapsule op en komen de specifieke peptiden vrij en doen daar - uiterst effectief!- hun job , nl.

  •          Spiercontractie afremmen zodat ontspanning optreedt en fijne lijntjes zichtbaar verdwijnen ( geven dus een botox-achtig effect ). Resultaat : stralende ogen vanaf de eerste toepassingen.

Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

  1. Een PHYTO-COMPLEX van amandel- , olijfolie, lijnzaad - en borage olie met antioxidant werking en een elastische, hydraterende effect. Waarom een  ” Fyto-complex”?  Omdat door het mengen van actieve en inactieve moleculen die in de verschillende plantaardige oliën aanwezig zijn er een synergie bestaat tussen de verschillende componenten. Dit levert   wetenschappelijk bewezen voordelen op, zoals een verbeterde enzymatische werking van deze oliën , rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur en andere stoffen. De snelle en effectieve absorptie op celniveau maakt de huid zijdezacht en goed gevoed.

Ter info : borage olie is olie geëxtraheerd uit de borage- of bernagie bloem ( komkommerkruid). Deze  is rijk aan gammalinoleenzuur (GLA). Essentiële vetzuren, zoals GLA, komen voor in de celwanden van de huid en ondersteunen de vochtbalans en de elasticiteit ervan. Deze vetzuren zijn van belang voor het behoud van gezonde huid en de groei van huidcellen. Ze ondersteunen de conditie en de vochtbalans van de huid.

  1. Baobab olie is een pure en kostbare olie, rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur, linolzuur en linoleenzuur. Deze olie heeft antioxiderende, verzachtende, gladmakende en helende eigenschappen.
  2. Arbutine is een derivaat van hydroquinone= hydrochinon, bekend om zijn “oplichtende” verhelderende eigenschappen. Het is een natuurlijke werkzame stof, aanwezig is in het blad van berendruif ( heide familie). Deze plant wordt gebruikt om donkere vlekken op de huid tegen te gaan, om de "grauwe en vermoeide" huid in het delicate gebied rond de ogen te verminderen en nieuwe glans te geven.
  3. Actief water van venkel en komkommer: Door een bijzonder extractieproces , nl. zonder verhitting en zonder oplosmiddelen, blijven de actieve ingrediënten uit venkel en komkommer integraal behouden. Zo verliezen ze hun waardevolle vitamines en mineralen niet! Dit ACTIEVE WATER met buitengewone hydraterende, kalmerende en verfrissende eigenschappen, is altijd al aangewend  in de productie van “natuurlijke cosmetica voor de behandeling van de oogcontouren. Verfrist en geeft helderheid terug.

 

Gebruik

  • Breng 's ochtends en' s avonds een kleine hoeveelheid product -1 à 2 druppels volstaan- met kleine cirkelvormige bewegingen aan op de goed gereinigde zone rond de ogen.
  • Direct contact met de ogen vermijden (in dat geval: grondig spoelen met lauwwarm water).

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Botox Drone, die specifieke peptiden draagt voor de sensorische zenuwcellen = neuronen, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de zenuwcel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de zenuwcel. Maar bij het bereiken van de spiertjes rond de ogen waar zich deze sensorische zenuwcellen bevinden, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de neuronen kunnen open en binnendringen.  Eenmaal binnen in deze doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve peptiden vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

13 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer