Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature ANTI AGING INFUSION Night Cream - 50 ml

op voorraad

That'so innovaton-nature

ANTI AGING INFUSION Night Cream 

Inhoud: 50 ml 

WAAROM wil jij deze ANTI AGING INFUSION Night Cream?  Gedurende de nacht – tijdens onze slaap – worden allerlei herstellingswerken, ook deze aan onze huid, uitgevoerd. De Anti Age Infusion Night cream, rijkelijk voorzien van actieve plantaardige bestanddelen, stelt de huid in staat om, samen met de Cosmetic Plumping Anti Age Drone Technologie, de nodige regeneratie processen in de huid te ondersteunen . Zo help je de huid te herstellen en kies je voor behoud van een jonge look.

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs € 60,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Deze Anti Aging Infusion Cream is een voedende nachtcrème met een rijke en aangename textuur. Door de  hoge concentratie aan bio actieve stoffen in combinatie met de innovatieve Cosmetic Drone Technology® wordt het natuurlijke regeneratieproces van de huid gedurende de nacht ondersteunt en versterkt met een krachtige anti-aging resultaat tot gevolg.

Subtiele geur van roos en jasmijn.

 

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie,

in dit geval:  Cosmetic Plumping Anti Age Drone Technology:         

Met deze nieuwe technologie worden fijne lijntjes en rimpels – die wijzen op huidveroudering - effectief aangepakt met als doel de huid te verjongen! Collageen stimulerende peptiden die hier in de microcapsules gestopt worden richten zich exclusief naar de collogeencellen ( fibroblasten) in de diepere dermis. Hier gaan ze de luie collogeen cellen activeren en stimuleren om nieuwe elastine en collageen te produceren. Deze Cosmetic Plumping Anti Aging Drone brengt de peptiden booster tot binnenin de fibroblast .De microcapsules in deze Anti Aging Infusion  zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op  het "ligand-receptor" -systeem van collageen cellen. De microcapsules penetreren in de epidermis, bereiken de fibroblasten, openen het slot en binnendringen in de cel. Eenmaal binnen in de cel  lost de wand van de microcapsule op en komen de  peptiden vrij en doen daar - uiterst effectief!- hun job , nl.

 •  De synthese van collageen en elastine verbeteren , waardoor de veerkracht en volheid van de huid verbeterd. Lijntjes en rimpels aan het huidoppervlak  worden door de vollere dermis  weg geduwd. Resultaat : een gladdere huid die jaren jonger oogt.

Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

 1. Octapeptiden voor een liftend effect. Noem dit ingrediënt de nieuwste “Antirimpel- peptide” op de markt! Haar werking kan je vergelijken met deze van botox/ botulinumtoxine. Deze bijzondere peptide vermindert , door de gezichtsspieren te ontspannen, de fijne expressielijntjes op het gezicht, vooral rond de ogen en op het voorhoofd.
 2. Karité boter is een voedende en regenererende plantaardige boter die de huid fluweelzacht maakt. Haar anti aging effect dankt ze aan de rijkelijke aanwezigheid van dé huidvitamine bij uitstek: Vitamine A die de huidcel vernieuwing ondersteunt. Deze romige boter werkt als radicalenvanger omwille van de grote hoeveelheid vitamine E.
 3. Dankzij het hoge gehalte aan tocoferolen, vitamine E, vetzuren en flavonoïden is de olie, geperst uit de argan noten,  zeer effectief in de anti aging werking ! Argan olie  voorkomt veroudering van huid door de vorming van vrije radicalen tegen te gaan. Bij dagelijks gebruik beschermt, voedt en verzacht het de huid van gelaat, hals en decolleté. Doordat de vetbalans van de huid verbetert, herstelt ook de barrièrefunctie van de huid. Dit uit zich in een goed gehydrateerde en soepele huid.
 4. Extract uit de pioen roos levert oligosachariden die huidveroudering tegen gaan. Door voor een dichtere structuur van de huid te zorgen, versterkt de huid en herstelt de elasticiteit.

 

Gebruik

 •          Reinig eerst grondig de huid.
 •          Breng met een zachte massage de crème aan op het gezicht en decolleté tot het volledig door de huid is opgenomen
 •          Enkel extern gebruik.
 •          Niet doorslikken.
 •          Vermijd direct contact met de ogen.
 •          Buiten bereik van kinderen houden.

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Plumping Anti Age Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de collageen cellen = fibroblasten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de collageen cel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de fibroblast. Maar bij het bereiken van de dermis waar deze fibroblasten zich bevinden, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de collageen cellen kunnen open en binnendringen.  Eenmaal binnen in deze doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

14 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer