Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature ANTI AGING INFUSION Day Cream - 50 ml

op voorraad

That'so innovaton-nature

ANTI AGING INFUSION Day Cream 

Inhoud: 50 ml 

WAAROM wil jij deze ANTI AGING INFUSION Day Cream?  Deze hydraterende en voedende dag crème, verrijkt met natuurlijke antioxidanten en vitamine E, vertraagt het verouderingsproces van de huid en vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels binnen de twee weken. Dankzij de innovatieve Cosmetic  Plumping Anti-Age Drone Technology® wordt de strijd tegen de lijntjes en rimpels ingezet wat een mooi huid verjongend effect oplevert. Het resultaat is een gladdere, strakkere en vollere huid.

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs € 60,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Deze Anti-Aging Infusion Day Cream is een voedende anti-aging crème met een zachte en fluweelachtige textuur.  Speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Hydraterend én voedend, , verrijkt met natuurlijke antioxidanten en vitamine E. Het vertraagt ​​het verouderingsproces en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

Met de subtiele geur  van roos en jasmijn.

 

 

 

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie,

in dit geval:  Cosmetic Plumping Anti Age Drone Technology:         

Met deze nieuwe technologie worden fijne lijntjes en rimpels – die wijzen op huidveroudering - effectief aangepakt met als doel de huid te verjongen! Collageen stimulerende peptiden die hier in de microcapsules gestopt worden richten zich exclusief naar de collogeencellen ( fibroblasten) in de diepere dermis. Hier gaan ze de luie collogeen cellen activeren en stimuleren om nieuwe elastine en collageen te produceren. Deze Cosmetic Plumping Anti Aging Drone brengt de peptiden booster tot binnenin de fibroblast .De microcapsules in deze Anti Aging Infusion  zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op  het "ligand-receptor" -systeem van collageen cellen. De microcapsules penetreren in de epidermis, bereiken de fibroblasten, openen het slot en binnendringen in de cel. Eenmaal binnen in de cel  lost de wand van de microcapsule op en komen de  peptiden vrij en doen daar - uiterst effectief!- hun job , nl.

 • De synthese van collageen en elastine verbeteren , waardoor de veerkracht en volheid van de huid verbeterd. Lijntjes en rimpels aan het huidoppervlak  worden door de vollere dermis  weg geduwd. Resultaat : een gladdere huid die jaren jonger oogt.

 Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

 1.  Mediteranne Extract van sinaasappel, kapper, olijf en zwarte rijst: Door volgende mediterrane  extracten van sinaasappel , olijf , zwarte rijst en kappers samen te brengen tot een kostbare verbinding van polyfenolen ( =plantaardige bio actieve stoffen uit groenten en fruit) ontstaat er een actief bestanddeel dat in staat is de melanine productie in de huid ( en zodoende de hyperpigmentatie!) onder controle te houden. Vooral quercetine , een bioflavonoïde, geëxtraheerd uit de bloem van kappertjes en ferulazuur, gewonnen uit zwarte rijst en sinaasappels  hebben een verhelderende én antioxidant werking.

Ter info : Ferulazuur komt in kleine hoeveelheden voor in planten zoals rijst en sinaasappels. Heeft een krachtige anti oxidant werking en vormt een schild ter bescherming tegen de aanval van de vrije radicalen. Zodoende werkt ferulazuur als een anti aging ingrediënt .

    Olijfbladeren bevatten grote hoeveelheden natuurlijk oleuropein extract, dat vrij komt als men deze bladeren in water legt. Dit extract heeft anti- inflammatoire eigenschappen. Bovendien is het gele pigment luteoline, ook geëxtraheerd      uit de bladeren van de olijfboom,  een echte radicaalvanger en werkt dus beschermend en anti aging.

 1.  Octapeptiden voor een liftend effect. Noem dit ingrediënt de nieuwste “Antirimpel- peptide” op de markt! Haar werking kan je vergelijken met deze van botox/ botulinumtoxine. Deze bijzondere peptide vermindert , door de gezichtsspieren te ontspannen, de fijne expressielijntjes op het gezicht, vooral rond de ogen en op het voorhoofd.
 2.  Artisjok olie : Wanneer uit de zaden van Cynara Cardunculus ( kadoen , een plant verwant aan de artisjok) door koude persing de eerste olie gewonnen wordt, dan bekomt men een kostbare olie, bijzonder rijk is aan fytosterolen ( =plantaardige bio actieve stoffen uit oliên). Deze olie is perfect in een Anti Aging crème omwille van haar beschermende werking tegen UVA-straling. Ook de grote hoeveelheid vitamine E in deze olie die een goede bron van meervoudig onverzadigde vetzuren is, speelt een sleutelrol  bij de opbouw en het behoud van de barrière functie van de huid.

 

Gebruik

 •          Reinig eerst grondig de huid.
 •          Breng met een zachte massage de crème aan op het gezicht en decolleté tot het volledig door de huid is opgenomen
 •          Vormt een uitstekende basis voor make-up.
 •          Enkel extern gebruik.
 •          Niet doorslikken.
 •          Vermijd direct contact met de ogen.
 •          Buiten bereik van kinderen houden.

 

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Plumping Anti Age Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de collageen cellen = fibroblasten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de collageen cel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de fibroblast. Maar bij het bereiken van de dermis waar deze fibroblasten zich bevinden, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de collageen cellen kunnen open en binnendringen.  Eenmaal binnen in deze doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

13 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer