Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature SLIMMING BODY Cream Anti-Cellulite - 250 ml

That'so Innovation Nature Slimming Body Cream Anti-Cellulite - 250 ml Bekijk groter

That'so innovaton-nature

Slimming Body Cream Anti-Cellulite

Inhoud: 250 ml 

WAAROM wil jij deze SLIMMING Body Cream?Omdat deze crème uiterst effectief werkt om, bij mensen met overgewicht en redelijk veel onderhuids opgeslagen vet, dit vet op te lossen/af te breken, en vervolgens af te voeren/te draineren  met als doel de huid weer glad en egaal te maken.

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs€ 60,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Met deze Slimming Body crème behandel je zéér effectief cellulitis. De synergie van krachtig werkende natuurlijke bestanddelen enerzijds én de innovatieve “Silhouette” Drone Technologie anderzijds, resulteren in een egaal én glad huidoppervlak.  Frisse geur van groene thee en munt.

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie,

in dit geval: de SILHOUETTE Cosmetic Drone:               

De SILHOUETTE Cosmetic Drone brengt de actieve bestanddelen voor de vetafbraak tot binnenin de vetcel of adipocytDe microcapsules in deze Slimming Cream zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op de vetcel of adipocyt. Dus zullen deze microcapsules, bij de penetratie in de huid, aan bijna alle cellen voorbij gaan. (Minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van 1 soort cel, in dit geval de vetcel). Bij het bereiken van de vetcellen, zullen de specifieke liganden(= sleutels) ,die op de wand van de  microcapsule zitten, het slot van de vetcellen kunnen open en binnendringen in de cel. Eenmaal binnen in de vet-cel, lost de wand van de microcapsule op en komen de polyfenolen vrij en doen daar hun werk , nl.

  • Ze zetten een rem op  de lipogenese (de vorming van nieuw vet)
  • ze stimuleren de lipolyse (de afbraak van vetten).

Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

  1. Guarana extract is afkomstig van een groenblijvende klimplant uit het Amazone regenwoud. De guarana-zaden zijn rijk aan guaranine, een actief ingrediënt vergelijkbaar met cafeïne, maar vele malen krachtiger. Het heeft een hoge lipolytische werking door de intense stimulering van de bloedcirculatiemet als gevolg een vermindering van onderhuidse vetophopingen.
  2. Cafeïne heeft ook een stimulerende werking de bloedcirucatie. De drainerende eigenschappen helpen bij het verwijderen en afvoeren van de vloeistoffen die tussen de weefsels vastzitten. Het stimuleert ook het metabolisme van de vetcellen en voorkomt vorming van nieuwe vetophopingen
  3. Carnitine heeft ook een lipolytische werking. Daarnaast beschermt het de bloedvaten en voorkomt oedeem. Door haar gunstig effect op de drainage van de huid en de stimulatie van de bloedsomloop helpt carnitine bij het elimineren van de sinaasappelhuid
  4. Rusco Aculeatus ( Muisdoorn) levert plantaardige werkstoffen gewonnen uit de wortelstok. Dit extract versterkt de bloedvatwanden, voorkomt ontstekingen en stimuleert de bloedcirculatie. Dankzij de vitamine P- werking verhoogt de samentrekking van de spiercellen in de aderwand wat de bloedcirculatie bevordert.

Gebruik

  • Moet minstens één maal per dag op de aangetaste plaatsen met vetophoping aangebracht worden.
  • Masseer goed tot het product volledig is opgenomen door de huid.
  • Bij constant gebruik van het product zijn zichtbare resultaten te behalen vanaf de eerste toepassingen. Wie de behandeling minimaal 4 weken volhoudt, heeft duidelijk zichtbare én meetbareresultaten.

 

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Silhouette Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de vetcellen of adipocten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de vetcel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de vetcel. Maar bij het bereiken van de vetcellen, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de cellen kunnen open en binnendringen in de cel.  Eenmaal binnen in de doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

19 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer