Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature HYDRA CARE Moisturizing Body Milk - 250 ml

That'so innovaton-nature

Hydra Care Moisturizing Body Milk 

Inhoud: 250 ml 

WAAROM wil jij deze HYDRA CARE Moisturizing Body Milk? De hydraterende werking van de lotion wordt versterkt door de synergie met de innovatieve Barrière Cosmetic Drone Technology®, die voor een snel herstel van de huidbarrière zorgt. Zo wint de huid aan souplesse én zachtheid en straalt ze van gezondheid. Deze innovation nature Hydra Care is zoveel méér dan een gewone hydraterende bodymelk!

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs€ 50,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Hydra Care Moisturizing Body Milk is een hydraterende bodylotion op basis van thermaal water en kostbare plantaardige oliën die snel opgenomen worden en de hydratatie van de huid herstelt.

Heerlijke geur van kersenbloesems.

 

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie,

in dit geval: de BARRIERE Cosmetic Drone:               

De Barrière Cosmetic Drone brengt de actieve bestanddelen tot binnenin de keratynocyten, zijnde de cellen waaruit de opperhuid is opgebouwd. De keratinocyten die in de basale cellaag zitten zorgen voor een permanente celdeling waardoor de opperhuid continu vernieuwt. De microcapsules in deze Hydra Care Moisturing Body Milk  zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op de keratinocyten Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid,  het slot van de basale keratinocyten kunnen open en binnendringen in de cel. Eenmaal binnen in de keratinocyt, lost de wand van de microcapsule op en komen de plantaardige werkstoffen vrij en doen daar - uiterst effectief- hun job , nl.

  • De huidcelvernieuwing stimuleren met als doel een compactere epidermis op te bouwen die meer weerstand heeft tegen omgevingsinvloeden en die het verlies van trans-epidermaal water tegen gaat.

Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

  1. Zoete Amandel olie, bekend en gewaardeerd om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Deze olie, makkelijk en snel door de huid opgenomen, wordt zelfs door de meest gevoelige huid verdragen en herstelt de elasticiteit zelfs daar waar de huid uitermate droog is.
  2. Kostbare druivenpitolie, gewonnen door koude persing van de pitjes van druiven, is een zuivere essentiële olie met een resem voordelen voor onze huid! Het hoge Vitamine E gehalte werkt sterk antioxidant, zodat vrije radicalen worden aangepakt en collageen op celniveau herstelt.  Deze olie werkt als een anti aging serum en levert een stevige huid die elastisch en goed gehydrateerd is. Druivenpitolie is daarnaast erg rijk aan de omega-6 vetzuur of linoleenzuur. Deze stof zorgt ervoor dat wondjes en ontstekingen sneller genezen en dat littekens sneller vervagen. Ook geeft druivenpitolie geen vettig gevoel en is ook geschikt voor mensen met een gemengd tot vette huid.
  3. Wanneer men via een speciaal extractie proces – nl. koud én zonder oplosmiddelen - water uit Mirte en rode druiven haalt, dan blijven de actieve ingrediënten, vitaminen en mineralen intact. Zo leveren mirte bladeren polyfenolen met een ontstekingsremmend en kalmerend effect op de huid hebben terwijl de extracten uit rode druif verstevigende en verzachtende eigenschappen hebben.

Gebruik

  • Breng na het douchen gelijkmatig over het hele lichaam aan
  • Masseer zachtjes de bodymelk in tot deze volledig is opgenomen.

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Barrière Cosmetic Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de cellen in de basale cel laag van de  epidermis = keratinocyten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de keratinocyt. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de keratinocyt. Maar bij het bereiken van de basale cellaag, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de keratinocyten kunnen open en binnendringen.  Eenmaal binnen in deze doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

19 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer