Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature Hydra ANTI SPOT Hand Cream - 50 ml

That'so innovaton-nature

Hydra Anti Spot Hand Cream 

Inhoud: 50 ml 

WAAROM wil jij deze Hydra Anti Spot Hand Cream? Deze Anti-Spot Hand Cream is een verzachtende, snel intrekkende handcrème die donkere vlekken van pigment of roodheid doet verminderen . Ook ideaal voor “winterhanden” die droog, ruw en rood zijn.

Met de zachte geur van roos en jasmijn.

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de pigmentcellen, dringen binnen en houden er de pigmentatie onder controle  !

Prijs€ 30,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Deze handcrème hydrateert meteen bij applicatie en herstelt onmiddellijk de huidelasticiteit. Ruwe handen worden weer glad en zacht. Deze Anti Spot crème zwakt de verkleuring van de huid  als gevolg van UV straling en/of andere processen zoals veroudering , af maar remt ook de pigmentatie in de cel dankzij de innovatieve Cosmetic Illuminating Drone Technology®.

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de super- efficiënte Hightech Drone technologie,

in dit geval: de ILLUMINATING Cosmetic Drone:         

Deze innovatieve technologie met microcapsules zorgt er voor dat de huidtint zichtbaar helderder wordt. Speciale peptiden, ingepakt in de microcapsules, gaan gericht en exclusief/uitsluitend af op het ligandreceptor-systeem van melanocyten, waardoor de pigmentatie, geïnduceerd door UV straling of door andere processen, geremd wordt. Dit resulteert in een geleidelijke afzwakking van de verkleuring zodat de huid egaal en helderder wordt.

De Illuminating Cosmetic Drone brengt de actieve bestanddelen tot binnenin de melanocyten, zijnde de cellen in de basale cellaag die pigment aanmaken. De microcapsules in deze Anti Spot Hand Cream  zijn aan de buitenzijde voorzien van liganden (sleutels) die uitsluitend passen op  het "ligand-receptor" -systeem van melanocyten. Deze microcapsules penetreren in de epidermis, bereiken de basale cellaag, openen daar het slot op de melanocyten en dringen binnen in de cel. Eenmaal binnen in de pigmentcel, lost de wand van de microcapsule op en komen de specifieke peptiden vrij en doen daar - uiterst effectief!- hun job , nl.

  •          De pigmentatie, geïntroduceerd door UV of nadere fysiologische processen onder controle houden!  Het resultaat is een stralende en heldere huid vanaf de eerste toepassingen.

 Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

  1. Zoete Amandel olie, bekend en gewaardeerd om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Deze olie, makkelijk en snel door de huid opgenomen, wordt zelfs door de meest gevoelige huid verdragen en herstelt de elasticiteit zelfs daar waar de huid uitermate droog is.
  2. Extract uit de wortel van de pioenroos levert natuurlijke antioxidanten waarvan bekend is dat ze de teint helpen verhelderen. De olie geëxtraheerd uit de pioenroos, is mooi uitgebalanceerd in essentiële vetzuren zodat deze een krachtige vochtinbrenger is om zo de droge en geïrriteerde huid te verlichten.
  3. Peper van Sichuan: Dit ingrediënt kan je aanzien als een “skin- spice” – een wellness kruid voor de huid omdat het zulk een “rustgevend” effect heeft op een geïrriteerde huid! Afgezien van de toepassing in de Chinese keuken , is de vruchtwand van de zaden van Zanthoxylum bungeanum een goede bron van een olieachtig extract dat wordt gebruikt in de dermatologie en in de cosmetica om jeuk en huidongemakken op de gevoelige en uitgedroogde huid te verminderen.  Verzachtend effect op  jeuk en roodheid.

 

Gebruik

Breng het product met een zachte massage aan totdat het volledig is opgenomen. Gebruik meerdere keren per dag om de huid constant gehydrateerd te houden.

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Illumniating Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de pigmentcellen = melanocyten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de pigmentcel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de melanocyt. Maar bij het bereiken van de basale cellaag waar deze melanocyten zich bevinden, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de melanocyten kunnen open en binnendringen.  Eenmaal binnen in deze doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

19 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer