Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Innovation Nature High Definition MUD SHOWER SCRUB - 250 ml

That'so innovaton-nature

High Definition Mud Shower Scrub

Inhoud: 250 ml 

WAAROM wil jij deze MUD SCRUB? 

Omdat deze MUD SCRUB gericht inwerkt op huidimperfecties veroorzaakt door cellulitis en plaatselijk vet en of vocht. In één enkel product heb je een zuiverende /ontgiffende modder, een exfoliërende scrub én een anti-cellulitis product

Wil jij enkel ingrediënten van NATUURLIJKE origine op je huid? Wil jij hoogkwalitatieve verzorgende bestanddelen die met de grootste EFFECTIVITEIT ook doen wat ze beloven?

JA? Laat dan de meest INNOVATIEVE Cosmetic Drone Technologie haar werk doen! Want net zoals een drone - met ingestelde gps coördinaten -exact op de juiste plaats terecht komt, zo gaan de bestanddelen in deze cosmetica DOELGERICHT in de huid  naar de vetcellen, dringen binnen en stimuleren er de vetafbraak!

Prijs€ 38,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid

Productbeschrijving

Mud Shower Scrub is een innovatieve modder op basis van klei en thermaal water, met een zachte textuur die makkelijk aan te brengen is. Binnen het tijdsbestek van enkele minuten ervaar je een driedubbele werking en dit dankzij de unieke combinatie van krachtige werkende natuurlijke ingrediënten én de innovatieve Silhouette Drone Technologie.

Frisse geur van groene thee en munt.

Actieve ingrediënten

Enerzijds is er de Hightech Drone technologie:

De Silhouette Cosmetic Drone : Deze nieuwe technologie pakt cellulitis en plaatselijk vet aan. In feite werken de polyfenolen uit plantenextracten, verpakt in microcapsules, uiterst gericht en exclusief in op adipo-cyten, zijnde de vetcellen. De microcapsules dringen binnen in de vetcel, geven er hun inhoud af. Deze polyfenolen remmen er de lipogenese ( de vorming van nieuw vet) af en ze stimuleren tegelijk lipolyse (de afbraak van vetten). Het resultaat is een duidelijk anti-cellulite effect en bijgevolg een strakker silhouet.

Anderzijds zijn er natuurlijke bestanddelen die een krachtig effect hebben :

 • Mix van grijze en gele klei : Dit ontgiftend kleimengsel is in staat om door osmose vloeistoffen en afvalproducten die bij het cel metabolisme ontstaan, te absorberen en af te voeren terwijl de minerale zouten uit de klei, met verstevigend effect, naar de weefsels worden over gebracht. Dankzij de zeer fijne korrelgrootte van de klei en de poreuze structuur van de huid wordt op natuurlijke wijze overtollig vocht uit de huid opgenomen en verbetert de vochtafvoer= drainage in de huid. De huid is glad en egaal zonder vochtophopingen.
 • Puimsteen: een uiterst licht (drijvend op water) vulkanisch product, dat gemalen tot fijn gruis gebruikt wordt omwille van zijn exfoliërende eigenschappen.
 • Plantaardig extract uit kersenbloesem heeft antioxiderende en cel vernieuwende eigenschappen en vult ook de mineralenhuishouding in de huid aan.
 • Plantaardig haver-extract uit biologische landbouw draagt vanwege zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen bij aan het algehele welzijn van de opperhuid. Heeft een hydraterende en kalmerende werking op de tere, droge en geïrriteerde huid, helpt roodheid en jeuk te verzachten.
 • Plantaardig extract uit pepermunt heeft met een verfrissende en zuiverende werking en is van oudsher bekend om zijn kalmerende en antiseptische eigenschappen waardoor puistjes en zweertjes verdwijnen. De huid wordt rustig en geurt fris.

Gebruik

 • Breng een ruime laag van het product aan op de heupen, dijen, boven benen en buik
 • Laat 15 tot 20 minuten inwerken.
 • Voeg een paar druppels water toe aan de modder en masseer gedurende een 5 minuten op de aangetaste zones voor een exfoliërend effect
 • Het product  zal, wanneer het in contact komt met water, als een zachte schuim de huid reinigen
 • Spoel af met warm water.
 • Aanbevolen gebruik twee keer per week. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology: WAT?     Deze , door INFINITEC Barcelona ontwikkelde & gepatenteerde technologie is het meest geavanceerde bezorgingssysteem  van cosmetische ingrediënten aan actieve cellen in de huid.

Misschien heb je al gehoord van “micro-inkapseling”?

In dit proces omwikkelt men de actieve ingrediënten met een dicht net van bio-afbreekbare en biocompatibele polymeren ( uiterst fijne draadjes). Deze polymeren zorgen voor een zachte, volledig gesloten coating waarbinnen de actieve bestanddelen veilig opgeborgen zitten. (dit verhoogt de stabiliteit van de ingrediënten – geen contact met zuurstof). Deze microscopisch kleine capsuletjes, met een kern van waardevolle actieve bestanddelen, kunnen makkelijker en sneller doorheen de huidbarrière dringen.

Maar….er is méér! Een microcapsule met kern van actieve deeltjes is immers nog géén “Cosmetic Drone”! (Een Drone krijgt coördinaten mee en kan zijn pakketje exact op de juiste plaats deponeren.) Om de ingekapselde actieve bestanddelen exact tot bij de juiste cel te brengen, worden op de buitenwand van de microcapsule, d.m.v. sterke chemische bindingen, specifieke SIGNAAL-moleculen ( = liganden) vastgezet. Liganden zijn de kleine moleculen die vastzitten op de buitenzijde van de capsule én die – enkel en alleen – een binding kunnen aangaan met de receptor van een bepaalde doel-cel. Zie de “ligand” als de “unieke sleutel” die uitsluitend past op het “slot” = de receptor van een bepaalde cel.

Zo zal de Cosmetic Silhoutte Drone, die actieve bestanddelen draagt voor de vetcellen of adipocten, aan de buitenwand een groot aantal moleculen = liganden ( =sleutels) krijgen die uitsluitend passen op het slot (=receptor) van de vetcel. Deze microcapsules zullen, bij de penetratie in de huid aan andere cellen voorbij gaan. Er is dus een minimale interactie met andere doelcellen want de ligand op de buitenwand bindt zich enkel met de receptor van de vetcel. Maar bij het bereiken van de vetcellen, zullen de specifieke liganden(= sleutels) , die op de microcapsule zitten, het slot van de cellen kunnen open en binnendringen in de cel.  Eenmaal binnen in de doel-cel, lost de wand van de microcapsule op en komt de inhoud van actieve bestanddelen vrij om daar haar job te doen! 

Mission completed!

19 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer