Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

EB Black Emerald Hypoallergenic Bronzer sachet

-30%

€ 3,25 incl. BTW

EMERALD BAY BLACK EMERALD

Hypoallergenic Bronzing Lotion

Inhoud:  15 ml

Het hoofdingrediënt in elk product van de Emerald Bay collectie is agave nectar, rijk aan vitamines A en E. Deze vitamines werken als krachtige antioxidantia en beschermen de huid tegen vrije radicalen.  Deze Agave Nectar levert de essentiële voedingsstoffen voor het optimaliseren van de melaninesynthese en het intensifiëren van het natuurlijke bruiningsproces.

Black Emerald is een hypoallergene bronzing lotion met DHA en Erythulose als vertraagde bronzers en karamel als directe cosmetische bronzer . Deze unieke lichte mix van zelfbruin ingrediënten lokt geen huidirritaties uit en mag hypoallergeen genoemd worden. Deze bronzer mix levert een instant goudbruine gloed én kleurt, 2 tot 3 uur na applicatie, de huid exotisch bruin.

De olie, geperst uit de zaadjes van de zonnebloem, heeft de eigenschap de huid zacht te maken zodat de algemene conditie van de huid verbetert.   

Opgelet: breng deze lotion met cirkelvormige bewegingen aan om hem zo gelijkmatig mogelijk te verdelen. Veeg nadien even je handen schoon.

Good to know: Wist je dat Agave Nectar verkregen wordt uit de Agave Americana plant, die tot de familie van de lelieachtigen behoort? De agave is dus geen cactus zoals velen denken (je vindt deze stekelige plant in droge klimaatzones). Het sap geperst uit de piña (het hart van de plant dat overblijft na het afhakken van de lange, harde bladeren) werkt ontstekingsremmend en levert vele huidverzorgende voordelen. Het maakt de huid glad en zacht en laat geen vochtverlies toe. Dit sap is rijk aan vitaminen en allerlei nutriënten. Je kent de Agave misschien wel via de Tequila drink... maar voor Tequila distilleert men uitsluitend uit de Blue Agave !

Enjoy FUN in the SUN

Prijs€ 2,28 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer