Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

EB Bronze Voyage Smooth Bronzing sachet

EB Bronze Voyage Smooth Bronzing sachet Bekijk groter

-30%

€ 3,25 incl. BTW

EMERALD BAY BRONZE VOYAGE

Smooth Bronzing Lotion

Inhoud: 15 ml

Emerald Bay introduceert BRONZE VOYAGE, een PREMIUM lotion met duidelijke UPGRADE in look & feel én in formulering. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft deze Bronze Voyage extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL!

Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen.

Niet alleen in de kunstzon, ook in het zonnetje buiten verdient je huid deze Bronze Voyage. 

  • Voed haar met essentiële nutriënten en vitaminen uit het hart van de Agave plant. 
  • Verzorg haar met een superfood concentraat uit gember en granaatappel en verzadig haar met hydratatie door cacao boter… zo laat je lijntjes en rimpeltjes niet toe!
  • Het snellere bruineffect bereik je dankzij de directe zelfbruiner karamel en de mix van DHA en Erythrulose die – weliswaar vertraagd – na enkele uren extra kleur geeft. 

Gember en granaatappel zijn efficiënte beauty ingrediënten.

  • Gember is een heus wondermiddel ! Door gember rechtstreeks via een lotion in contact te brengen met de huid, bevorder je de doorbloeding. De verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen geeft je huid een glanzende gezonde look. Gember heeft een ontsmettend en ontstekingsremmend effect wat bv. acne doet verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen in de huid tegengaan en zo beschadiging aan celmembranen en op termijn huidveroudering voorkomen.
  • Ook granaatappel doet goed voor je huid. Het rode sap is rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de pitjes perst men een olie met een hoog gehalte (60%) aan linoleen vetzuren. Deze olie dringt ongelooflijk goed in de huid en voelt “droog” aan. Zo herstelt ze meteen de huidelasticiteit en strijkt fine lijntjes en rimpels glad.

 Granaatappel en gember maken dit product

extra huidverzorgend !

Prijs€ 2,28 incl. BTW

 

Hoeveelheid
11 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer