Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

ComplexION Optimizer Step 2

ComplexION Optimizer Step 2 Bekijk groter

-30%

€ 142,50 incl. BTW

complexION OPTIMIZER, step 2

inhoud: 200 ml

complexION is er voor de “upscale” klant, op zoek naar het ultieme product dat op alle vlakken de huidkwaliteit optimaliseert:  ultieme huidverzorging én tegelijk maximale natuurlijke bruine kleurontwikkeling.

De bruincomponenten Vitatan en CuO2 / TRF in deze complexION step 2 worden via het Controlled Time Release transportsysteem tot bij de melanocyt gebracht. De ingekapselde componenten gaan sneller door de epidermis en geven vertraagd hun inhoud aan de pigmentcellen. Dit resulteert een betere en gelijkmatige melanine synthese.

De ION Color Technologie stimuleert de melanineproductie en brengt de melaninevorming op gang ZONDER UVB-prikkel. Dit unieke Tripeptide 40 ion werkt als een “signaalstof” die zich aan de receptoren van de melanocyt hecht en deze aanzet tot melanineproductie. Zo komt de huideigen bruine kleur tot maximale ontwikkeling. Deze complexION OPTIMIZER heeft bovendien een unieke mix van directe natuurlijke bronzers, die onmiddellijk na het aanbrengen extra kleur aan de huid geven.Ook de zelfbruin ingrediënten DHA en erythrulose ontbreken niet en geven enkele uren na applicatie een extra bruineffect.

Het exceptionele C² COMPLEX heeft een hydraterend vermogen “in het kwadraat”! Dit complex heeft niet alleen de allergrootste capaciteit om vocht te binden, maar houdt het vocht ook veel langer vast in de huid. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimpeltjes. Resultaat: egale en gladde huid die veel jonger uitziet!

Het peperdure kasjmier extract is pure verwennerij. Deze keratine, met laag moleculair gewicht, legt zich als een dunne film over de cellen en sluit zodoende het vocht in de cellen. Zo zijn de cellen beschermd tegen destructieve invloeden van buitenaf en blijft het vocht goed ingesloten.

Voor wie het ALLERBESTE wil…

…voor een PERFECT huidbeeld.

= for a PERFECTcomplexION!

Prijs€ 99,75 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer