Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

DEFINE Natural Bronzer Step 2

-30%

€ 52,50 incl. BTW

DEFINE

Bronzing Lotion step 2

Inhoud: 230 ml / 15 ml

Zowel artsen als voedingsdeskundigen hoor je steeds vaker praten over de negatieve effecten van gifstoffen in ons lichaam. Het is je niet onbekend dat het milieu waarin we leven vaak even giftig is als de voeding die we consumeren. De lucht die we inademen en het water dat we drinken zitten vol lichaamsvreemde chemicaliën. Maar ook elke cel in ons lichaam levert afvalstoffen op. Deze ophoping van toxines remt de activiteit van elke cel in ons lichaam, met algemene verzwakking en inefficiënte werking van deze cellen tot gevolg.

Zeker de huid, ons grootste detox orgaan, kan zodanig vol van toxines geraken dat de huideigen natuurlijke processen van celregeneratie en pigmentatie verstoord geraken.

DETOXEN - ZUIVEREN is de boodschap! Hoe? Goed zweten, regelmatig een sauna- of stoombad helpen uiteraard. Maar er zijn specifieke enzymen, antioxidanten en mineralen die helpen bij het detoxificatieproces. De donkergroene plantaardige extracten uit zeewier, rucola en groene thee – aanwezig in deze Define Bronzer step 2 – zijn een uitstekende bron van deze detox-enzymen, vitaminen en mineralen en helpen bij het verwijderen van de opgeslagen toxines in de epidermis. In de zuivere – van gifstof en ontdane – huid kunnen de melanocyten en keratinocyten in de basale cellaag terug op volle toeren werken. Dit betekent: gelijkmatige melanineproductie en continue celregeneratie.

Een bijkomend positief effect van een detox kuur met dit de-fine product, is het verfijnen van de huidstructuur. Door de betere werking van de keratinocyten verfijnen de poriën en verdwijnen zwarte puntjes wat resulteert in een mooier, egaler huidbeeld

Deze DEFINE Bronzer step 2 helpt bij het bruiningsproces in de huid. Vitatan geeft immers aan de melanocyten de nodige voedingsstoffen om volop melanine te kunnen maken en koperpeptiden samen met zuurstof zorgen voor de directe oxidatie van de pigmentkorreltjes. De directe én vertraagde bronzers zoals DHA en erythrulose versterken het bruineffect nog meer.

Zo krijg je het resultaat dat je wil… en dat je ook ziet: een mooie, jonge look en een natuurlijk homogeen bruin

 Why DETOX your skin?

to purify and cleanse skin while maximizing tanning results

Prijs€ 36,75 incl. BTW

 

Hoeveelheid
11 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer