Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

858 CALI Optimizer Step 2 sachet

858 CALI Optimizer Step 2 - 15 ml Bekijk groter

-30%

€ 3,50 incl. BTW

858 CALI

Optimizer Step 2

Inhoud: 15 ml sachet

CALI… zo noemen de Amerikanen hun geliefde California: eindeloze stranden langs de zoute Pacific Ocean, 320 dagen zon per jaar met een ontspannende levensstijl als gevolg. De nieuwe Cali lijn van California Tan doet je onderdompelen in deze “Californian State of Mind”.

Specifiek voor 858 Cali Optimizer, step 2 zijn de volgende bruiningsingrediënten : CuO2® en TRF™, in combinatie met Vitatan helpen om snel het bruinplafond te bereiken en dit zelfs te overstijgen wat resulteert in mooi bruin resultaat.  De toevoeging van DHA en Erythrulose als vertraagde bronzers (geeft extra kleurontwikkeling enkele uren na applicatie van de lotion) , samen een kleine hoeveelheid directe bronzer zoals karamel zorgen voor de meest intense kleurontwikkeling.

Uniek voor deze collectie is:

  •  De Cali Blend = mix van allerlei ingrediënten die een forse rem zetten op de enzymen die hyaluronzuur afbreken. Zo blijft de eigen voorraad hyaluron in de huid op peil voor behoud van een jonge look.
  •  Een snuifje zeezout legt de link naar de Pacific Ocean, maar is hier vooral aanwezig als leverancier van mineralen, zoals calcium, magnesium en potassium.
  • Shea- en avocado- boter smelt op de warme huid en maakt haar soepel en streelzacht!
  •  Extract uit de “wonderplant ”Aloë Vera Barbadensis" levert essentiële aminozuren - de bouwstenen van proteïne- zodat herstelwerken aan celwanden kunnen plaats vinden en de natuurlijke schoonheid van de huid behouden blijft. Aloë Vera werkt ontstekingsremmend, anti bacteriologisch én hydraterend

Good to know : Je weet dat “looking young” part of the picture is in California! … én dat hyaluronzuur in de huid daar een belangrijke rol in speelt. Hyaluronzuur heeft een enorme waterbindende capaciteit (houdt tot 1000 x zijn eigen gewicht aan water vast!) zodat de huidlaagjes gelift worden en fijne lijntjes verzachten.  Tevens versterkt hyaluron de barrière functie van de huid door vochtverlies te voorkomen. Dus: enzymen die dit waardevol hyaluron afbreken wil je niet in je huid. De Cali Blend remt deze enzymen in hun werking zodat de eigen voorraad hyaluron op peil blijft en een frisse look bewaard blijft.

SUMMER , SUN , BEACH and more...

Prijs€ 2,45 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer