Vanaf 50.00 € incl. btw GRATIS levering in België Veilige betaling! Vragen?0800 955 60
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Mojo Dark Bronzing + HOT

Mojo 

Dark Bronzing Lotion + HOT 

Inhoud: 250 ml / 15 ml

Het hoofdingrediënt in elk product van de Emerald Bay collectie is agave nectar, rijk aan vitamines A en E. Deze vitamines werken als krachtige antioxidantia en beschermen de huid tegen vrije radicalen.  Deze Agave Nectar levert de essentiële voedingsstoffen voor het optimaliseren van de melaninesynthese en het intensifiëren van het natuurlijke bruiningsproces.

Mojo heeft alles om een maximaal bruinresultaat te behalen! Agave nectar, met essentiële voedingsstoffen en vitaminen A en E, verbetert de melanineproductie in de huid. De dubbele shot DHA, afkomstig uit de eerste persing van suikerriet, versterkt het bruiningseffect. En, het Hot Action ingrediënt, medium level 7, geeft een milde roodheid en warmt de huid lichtjes op. De verhoogde bloedcirculatie zorgt voor meer zuurstof wat de oxidatie van de melaninekorrel bevordert.

Let op: Als je niet bekend bent met het Hot Action ingrediënt, dan test je best op een stukje huid aan de binnenkant van de arm. Best niet aanbrengen op de gevoelige gelaatshuid en décolleté. Deze lotion gebruik je niet in de buitenzon.

Opgelet: breng deze lotion met cirkelvormige bewegingen aan om hem zo gelijkmatig mogelijk te verdelen. Veeg nadien even je handen schoon.

Good to know: Wist je dat Agave Nectar verkregen wordt uit de Agave Americana plant, die tot de familie van de lelieachtigen behoort? De agave is dus geen cactus zoals velen denken (je vindt deze stekelige plant in droge klimaatzones). Het sap geperst uit de piña (het hart van de plant dat overblijft na het afhakken van de lange, harde bladeren) werkt ontstekingsremmend en levert vele huidverzorgende voordelen. Het maakt de huid glad en zacht en laat geen vochtverlies toe. Dit sap is rijk aan vitaminen en allerlei nutriënten. Je kent de Agave misschien wel via de Tequila drink... maar voor Tequila distilleert men uitsluitend uit de Blue Agave !

Enjoy FUN in the SUN

Prijs € 16,95 incl. BTW

 

Hoeveelheid
23 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer