Vanaf 50.00 € incl. btw GRATIS levering in België Veilige betaling! Vragen?0800 955 60
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Absolutely Shore

Absolutely Shore

Pure Lotion

Inhoud: 250 ml / 15 ml

Emerald Bay introduceert ABSOLUTELY SHORE, een PREMIUM lotion met duidelijke UPGRADE in look & feel én in formulering. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft deze Absolutely Shore extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL!

Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen.

Speciaal ontwikkeld voor jouw huid in de zon, geeft Absolutely Shore POWER energie voor die gedroomde kleur on the beach… Agave Nectar levert de essentiële voedingsstoffen aan de pigmentcel voor een vlotte melanine productie en dus een versneld prachtig bruinresultaat. Voeg daar de hoog geconcentreerde mix van gember en granaatappel aan toe en deze Absolutely Shore is dé "energybooster” voor de huid!

Met extra cafeïne wordt dit effect nog versterkt.

Saffloerolie, geperst uit de zaden van de distelbloem bestaat uit 75% onverzadigde vetzuren en is mild, zacht en vochtregulerend

Good to know :

Gember en granaatappel zijn efficiënte beauty ingrediënten.

  • Gember is een heus wondermiddel ! Door gember rechtstreeks via een lotion in contact te brengen met de huid, bevorder je de doorbloeding. De verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen geeft je huid een glanzende gezonde look. Gember heeft een ontsmettend en ontstekingsremmend effect wat bv. acne doet verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen in de huid tegengaan en zo beschadiging aan celmembranen en op termijn huidveroudering voorkomen.
  • Ook granaatappel doet goed voor je huid. Het rode sap is rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de pitjes perst men een olie met een hoog gehalte (60%) aan linoleen vetzuren. Deze olie dringt ongelooflijk goed in de huid en voelt “droog” aan. Zo herstelt ze meteen de huidelasticiteit en strijkt fine lijntjes en rimpels glad.

Granaatappel en gember maken dit product

extra huidverzorgend!

Prijs € 19,95 incl. BTW

 

Hoeveelheid
23 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer