Vanaf 50.00 € incl. btw GRATIS levering in België Veilige betaling! Vragen?0800 955 60
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Training

Wil je graag een opleiding in je zonnestudio? Of wil je meer weten over een of ander nieuw product? Ben je benieuwd hoe met een spraytan pistool te werken? Of zit je met allerlei vragen omtrent spraysolutions?

Dan is het hoogste tijd voor een degelijke training omtrent lotions of een workshop spraytanning, want we delen graag onze productkennis en verkoopervaring met jullie!

Het feit dat ook wij jaarlijks bij onze leveranciers productvoorstellingen en opleidingen krijgen, maakt dat we al onze lotions van A tot Z onder de knie hebben en snel informatie uit de eerste hand kunnen doospelen. Belangrijk toch, want zo kunnen we jullie helpen om de juiste keuze te maken uit het uitgebreide lotionaanbod.

Een spraytanning workshop heeft altijd een dubbel luik. Niet onbelangrijk is het theoretische gedeelte, want je wil steeds het juiste antwoord op de vragen van je klanten hebben. Anderzijds baart oefening kunst! We nemen dus voldoende tijd om oefensessies in te lassen en dan vliegen de handige tips je rond de oren… Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer