Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

That’so: Je dagelijkse routine voor een natuurlijke teint

Het blote benenseizoen piept met de eerste zonnestralen om de hoek. Al blijft het voor iedereen aan de start van de lente altijd wat ongemakkelijk, want eerlijk is eerlijk, dat bruine kleurtje van vorige zomer is al lang met de noorderzon vertrokken. Tijd om Moeder Natuur een handje te helpen! Wil je graag een mooi kleurtje dat natuurlijk oogt? Pionier in cosmetica That’so zet dit jaar met Gervi Cosmetics – eindelijk – voet op Belgische bodem en staat je bij de eerste zonnestralen bij. That’so is niet het zoveelste self-tanmerk, maar biedt een natuurlijk alternatief aan dat via je dagelijkse beautyroutine aan huidverzorging voor een geleidelijke natural glow zorgt. That’s so what we need!

foto1.jpg

First things first: Scrub

Klaar om aan je summerproof beautyroutine te beginnen? Om het gewenste effect te verkrijgen van de That’so self-tanproducten, begin je best bij stap 0: scrubben. De That’so Tan Extender Scrub is licht geëxfloriërend en stimuleert de werking van de zelfbruiner. Wie wekelijks scrubt, zorgt ervoor dat huidcellen van gelaat & lichaam vernieuwd worden. Zo ziet je huid er niet alleen fris en gezond uit, maar voelt het ook aan als een babyvelletje. Het subtiele parfum van limoen en komkommer geeft je daarbij meteen een zomers gevoel.

IMG_0446-173026.jpg

Face: Spray away

Iedere huid vraagt een andere behandeling, en dat is niet anders bij je self-tanroutine, want de ene self-tan is de andere niet. That’so Sun Make-up Sprays geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen wat de intensiteit van de zelfbruiner is: 2 of 4% DHA (DeHydroxyAcetone) voor lichte huidtypes, 8 of 10 % DHA voor een donker resultaat. De handige sprays verstuiven een mist die speciaal voor je gelaat en décolleté is ontwikkeld, geen vlekken op je kledij dus. Daarbij zorgen ze niet alleen voor een mooi bruin kleurtje, maar zijn ze ook huidverzorgend door ingrediënten als Proteasyl (houdt de huid stevig) en Aloe Barbadensis (hydrateert). Koop ze in een handig pocketformaat voor on the go of voor in de badkamer tijdens je dagelijkse beautyroutine.

Body: The mousse your body needs

Daar waar de That’so Sun Make-up Sprays specifiek voor het gelaat zijn, zijn de Mousses geschikt voor de rest van je lichaam. De zelfbruinende mousse breng je met behulp van de applicatiehandschoen met cirkelvormige bewegingen aan en al na drie à vier uur krijg je een natuurlijk bruin pigment. Ook hier kies je de intensiteit van de zelfbruiner best aan de hand van jouw huidtype.

Your partner in crime: Mitt

Doeltreffende producten zijn één ding, praktische benodigdheden een tweede. Self-tanning producten aanbrengen doe je dan ook beter niet met je blote hand, maar met geschikt materiaal. That’so zet je ook met accessoires graag op weg om je routine eenvoudiger te maken. De Double Use MITT for scrub & application is een handschoen voor dubbel gebruik. Op de ruwe zijde breng je de scrub aan om zo makkelijk de dode huidcellen te verwijderen en met de zachte onderzijde van de handschoen kan je de zelfbruinlotion, -spray of -mousse aanbrengen zonder dat je handpalm verkleurt. Achteraf spoel je de handschoen gewoon uit in warm water, zonder dat je wasproduct nodig hebt. Klaar voor de volgende tanbeurt!

Finishing touch: Gradual Moisturizer

Self-tanning is geen one-time thing. Wie een goede routine opbouwt, krijgt snel het gewenste natuurlijke resultaat. Als laatste – maar zeker niet minder belangrijk – breng je de That’so Gradual Tan & Moisturizer aan. Deze bodylotion voedt niet alleen je huid, maar je bouwt er ook gradueel de kleur mee op die je wenst. De kleine dosis DHA zal in de oppervlakkige huidlaagjes reageren met de eiwitresten zodat je huid langzaam bruin kleurt.

(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer