Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

4 goede voornemens om met een gezonde en frisse huid het jaar af te ronden... en het nieuwe te beginnen!

_MG_6116.092452.jpg

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot "Hier uw tekst, hier uw tekst" wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar "lorem ipsum" ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).

_MG_6159.092436.jpg

1/ Hou je teint fris en gezond

Je huid die zo zacht is als een babyvelletje. Het lijkt misschien utopisch, maar met de juiste verzorgingsproducten en -rituelen krijg je het gewenste effect. De High Definition Mud Shower Scrub van That’so zorgt ervoor dat je huid zacht en glad oogt en aanvoelt. Breng deze zachte modder, op basis van klei en thermaal water, aan over je hele lichaam én gelaat. Laat enkele minuten inwerken en ervaar het ontgiftend, ex foliërend én reinigend effect!

010.092035.jpg

2/ Hydrateren kan je leren

Ook al kregen we de voorbije zomermaanden minder zon dan we hadden besteld, de UV-impact van de zon schuilt vaak al in de zwakste zonnestraal. Daarom is het belangrijk om ook na een belabberde zomer je huid extra te hydrateren en te voeden, zeker met de gure wintermaanden in aantocht. Je lichaam verwen je met de Hydra Care Moisturizing Body Milk met olijf- en amandelolie. Hydrateren doe je niet alleen door ‘vocht aan je huid te geven’, maar vooral (zeker in deze wintermaanden) door de natuurlijke barrièrefunctie van de huid te herstellen. Dit doe je door de huidcelvernieuwing te stimuleren. Zo bouwt zich een compacte epidermis op die meer weerstand tegen vochtverlies heeft.

 

Je gelaat vraagt een 'special treatment', want daar is de huid dunner en gevoeliger waardoor ze extra verzorging vergt. De Anti-aging Infusion Day Cream is daarvoor de beste optie. Deze hydraterende en voedende dagcrème, verrijkt met natuurlijke anti-oxidanten en vitamine E, vertraagt het verouderingsproces van de huid en vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels binnen de twee weken.

 

Zowel de Hydra Care Moisturizing Body Milk als de Anti-aging Infusion Day Cream bevat de innovatieve Cosmetic Drone Technology. Dit wil zeggen dat de componenten in het product, net zoals een drone met ingestelde gps-coördinaten, op exact de juiste plaats in de huid terechtkomen en zo doelgericht op de huid inwerken.

_MG_6183.173241.jpg

3/ Een duwtje in de rug bij het detoxen en bewegen

Het geheim van een gezond lichaam is en blijft beweging en op je voeding letten, maar ook daarbij geeft Gervi Cosmetics je graag een duwtje in de rug. Heeft de zomer vol ijsjes en cocktails haar stempel achtergelaten op je lichaam?  En wil je graag die sinaasappelhuid weg om strak in je feestjurk te passen? That’so ondersteunt met de Slimming Body Cream je gedroomde figuur-correctie. Met deze crème behandel je zeer effectief cellulitis. De synergie van krachtig werkende natuurlijke bestanddelen enerzijds en de innovatieve Silhouette Drone Technologie anderzijds, resulteren in een egaal en glad huidoppervlak.

On_The_Go_Hemp.092140.png

4/ Geef je huid een zonnige teint... en niet alleen tijdens de feestdagen!

Tijdens de koude winterdagen voelen we ons nooit helemaal op en top, dus kan je wel een opkikkertje gebruiken. That’so laat je niet alleen in de zomer stralen met een mooie bruine tint, ook ’s winters kan je je summer glow behouden met de On The Go HEMP Dark Spray, dankzij 6 % DHA.  Spray rechtstreeks op je huid of gebruik de applicatiehandschoen, die krijg je er bovendien momenteel gratis bij. De extra toevoeging van Hennep water is tijdens deze wintermaanden geen overbodige luxe. Dit verzorgend ingrediënt stopt rijkelijk onverzadigde vetzuren in je droge huid en repareert zo de huidbarrière. Vocht kan niet meer weg en je zelfbruin kleurtje blijft  des te langer mooi. Ga voor die zonnige gloed, ook in putje winter!

(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer