Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

XCOLLAGEN 1 Nourishing Moisturizer Tanning Lotion

XCOLLAGEN 1

Nourishing Moisturizer 

Tanning Lotion for UV & Beauty Light

Inhoud : flacon 200 ml / sachet 15 ml

Lange tijd waren studio's enkel uitgerust met UV zonnebanken. Vandaag de dag is dat anders en zie je in professionele salons HYBRIDE toestellen, een moderne kruising tussen UV-bank en Rood Licht apparaat!

Deze hybride toestellen leveren "het beste van 2 werelden":

― UV licht (280 tot 400 nm), noodzakelijk voor de bruine kleur én vitamine D productie

― Rood Licht (630 nm), als energieleverancier voor de collageenproductie

Met XCOLLAGEN heb je het ideale product bij deze HYBRIDE toestellen. Met de nadruk op huid verbeterende ingrediënten in combinatie met tyrosine en of DHA bouw je synergetisch aan een gezonde mooie huid die goudbruin kleurt. De hydraterende, collageen stimulerende cocktail van collageen, elastine, hyaluron, ureum en het coenzym Q10 heeft niet alleen een beschermende - maar ook een cel vernieuwende functie. Hyaluron en collageen, als biochemische bestanddelen zijn bekend. Maar weet je ook dat het coenzym Q10 en ureum in het labo nagemaakt worden en aan huidverzorgende crèmes toegevoegd worden?

- Onze huideigen Q10 concentratie blijft immers niet je hele leven lang op hetzelfde niveau. Stress, alcohol, tabak, maar ook het ouder worden zelf zorgt voor afnemende Q10 concentraties. Q10, dat je binnen in de lichaamscellen vindt, heeft als doel de agressieve zuurstofmoleculen (vrije radicalen) te bestrijden. Vermindert Q10 in de cellen, dan is huidveroudering het gevolg. Een extra toevoeging van Q10 levert dus extra bescherming en werkt dus anti aging. Maar het bevordert ook de cel vernieuwing waardoor fijne lijntjes glad gestreken worden. 

- Ureum is ook een bijzonder ingrediënt dat - net zoals hyaluron - vocht vasthoudt. Deze zgn. "Natural Moisturizer" zorgt voor een optimaal gehydrateerde huid. Omdat ureum helpt bij het verdwijnen van overtollige huidschilfers, adviseren dermatologen ureum crèmes bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

The first HYBRID BOOSTER for your tan & skin ...

 

Prijs€ 39,90 incl. BTW

 

Hoeveelheid
30 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer