Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

EB Definitely Black Bronzer with Aloe Vera 250 ml NEW

EB Definitely Black Bronzer with Aloe Vera - 250 ml Bekijk groter

EMERALD BAY DEFINITELY BLACK

Bronzer with Aloe Vera 

Inhoud: 250 ml 

Nog zo’n Emerald Bay klassieker, die naast AGAVE nectar, geperst uit het hart van de Agave plant, ook rijkelijk voorzien is van DHA én Directe Bronzers. Het Agave sap levert essentiële voedingsstoffen (proteïnen, vitaminen en suiker= energie) zodat de melanocyten, die door het UVB getriggerd worden om in actie te schieten, ook volop melanine kunnen produceren. Voeg daar de mix van niet alleen DHA, zijnde een bronzer met vertraagde werking, maar ook cosmetische en natuurlijke Directe Bronzers aan toe en je begrijpt dat het beoogde bruinresultaat intens zal zijn!

Definitly Black voedt ook de huid met volgende hoogwaardige huidverzorgende ingrediënten:

• Saffloerolie of Distelolie, zijnde een licht gele - geurloze olie met lage viscositeit (dun vloeibaar) die 100% natuurlijk is!  Deze plantaardige olie wordt door koude persing gewonnen uit de zaden van de Saffloer, een distelachtige plant. Deze olie wordt snel geabsorbeerd en voelt aan als een “droge” olie ondanks het hoge aandeel onverzadigde vetzuren Linolzuur (75%) . Deze olie laat geen glans na... integendeel, ze heeft een matterend effect op de vette huid. Maar ook de droge huid met eczeem of psoriasis heeft baat bij deze olie. Ze reguleert immers de vethuishouding in de huid door de verhouding van de verzadigde vetzuren t.o.v. de onverzadigde vetzuren terug in balans te brengen.

• Deze olie is verrijkt met extra Vitamine E om krachtig antioxidant te werken en zo vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Vrije radicalen worden geneutraliseerd om fijne lijntjes en rimpeltjes te voorkomen.

• Aloë Vera geneest, kalmeert en hydrateert je huid. Doordat dit sap veel vitale vitaminen, mineralen én proteïnen bevat, staat Aloë Vera mee aan de basis van een gezonde huid.

Good to Know:

Deze formule bevat siliconen die de lotion extra zacht maken zodat je hem soepel kan aanbrengen. Maar ook na de applicatie blijft een uiterst zacht gevoel op je huid achter. Siliconen zijn geur- en kleurloos, stabiel en bestand tegen invloeden van zuurstof, licht en bacteriën. Men produceert ze uit silicium dat je in graniet maar ook in zandkorreltjes vindt. Deze siliconen in de lotion vormen een microscopisch dun beschermend laagje op de huid dat er voor zorgt dat allerlei irriterende stoffen - die van buitenaf de huid de huid willen binnendringen- tegen gehouden worden. Ook in de andere richting werkt dit siliconenlaagje als barrière: vocht kan minder goed kan ontsnappen aan de huid zodat deze beter gehydrateerd blijft.

Toch hoor je soms over negatieve effecten. Eén daarvan zou zijn dat siliconen de huid afsluiten. Dit is niet correct want siliconen zijn op zich niet- comedogeen. Je huid goed reinigen in de avond is altijd belangrijk wil je puistjes voorkomen. Poriën kunnen immers wel verstoppen door talg en vuil , maar niet door siliconen. 

 NEW SEASON – NEW LOOK for Definitly Dark : Totally RE-design-ed bottle

Prijs€ 16,95 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer