Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

EB Dark Mojo Bronzer with Tingle 15 ml NEW

EB Dark Mojo Bronzer with Tingle - 15 ml sachet new Bekijk groter

EMERALD BAY DARK MOJO

Bronzer with Tingle 

Inhoud: 15 ml sachet

Deze Emerald Bay “special”, bevat naast AGAVE nectar, geperst uit het hart van de Agave plant, alles om de meest intens bruine kleur te krijgen …als je huid dit tenminste toelaat. Rijkelijk voorzien van vitaminen en mineralen uit Agave nectar voor een vlotte melanineproductie, DHA én Directe Bronzers voor extra kleur van buitenaf, vind je hier nog een super Tanning Booster ingrediënt, nl. het TROPICAL HEAT ingrediënt. 

Tropical Heat is een Hot Action ingrediënt van niveau 7, dat qua sterkte met "medium" overeenkomt. Het doet je huid binnen enkele minuten na applicatie rood en warm worden. Om dit effect te bekomen wordt in deze Dark MOJO een mix van volgende ingrediënten toegevoegd:

• Benzyl Nicotinaat. Doet de bloedcirculatie verhogen, waardoor de huid opwarmt en rood kleurt. Hierdoor passeert meer zuurstof in de bovenste huidlaag met oxidatie van melanine en directe pigmentatie tot gevolg. Vergelijk het met een stevige sportinspanning op een zonnig strand. Ook dan is er een betere doorbloeding van je huid waardoor de extra zuurstof in je huid voor een snellere bruinverkleuring zorgt!

• Cayennepeper bevat capsaïcine, een werkzame stof die de bloedvaten verwijdt waardoor er meer bloed (en dus meer zuurstof) in de epidermis komt. Hoe meer zuurstof , hoe beter het oxidatieproces van de aanwezige melanine, hoe bruiner je huid kleurt. Bovendien heeft dit extract in cayennepeper een antibacteriële werking, zodat de huid minder vatbaar is voor infecties.

100% natuurlijke oliën geven je huid de nodige verzorging tijdens je zonnebad binnen of buiten:

• Saffloerolie of Distelolie, zijnde een licht gele - geurloze olie met lage viscositeit (dun vloeibaar) die 100% natuurlijk is!  Deze plantaardige olie wordt door koude persing gewonnen uit de zaden van de Saffloer, een distelachtige plant. Deze olie wordt snel geabsorbeerd en voelt aan als een “droge” olie ondanks het hoge aandeel onverzadigde vetzuren Linolzuur (75%) . Deze olie laat geen glans na... integendeel, ze heeft een matterend effect op de vette huid. Maar ook de droge huid met eczeem of psoriasis heeft baat bij deze olie. Ze reguleert immers de vethuishouding in de huid door de verhouding van de verzadigde vetzuren t.o.v. de onverzadigde vetzuren terug in balans te brengen.

• Kokosnoot olie heeft een resem huidverzorgende voordelen, zoals hydraterende – en antibacteriële werking, genezend - en verzachtend effect en voorkomt zelfs vroegtijdige veroudering van de huid.

Good to Know:

Nooit eerder een TINGLE product geprobeerd?  Test vooraf een kleine zone aan de binnenzijde van je arm en wacht even af om het effect te zien/ te voelen. Was je handen zorgvuldig na applicatie. Je zal meteen merken dat als je een gevoelige huid hebt, deze Dark Mojo niet voor jou is. Ook niet in de buitenzon gebruiken! Best enkel bij zonnebankgebruik en voor huidtypes 3 en 4. Deze medium hot action level 7 van Emerald Bay is niet te soft , maar ook niet zo sterk dat je je moet laten afschrikken.

Een pittig parfum van aardbeien, banaan en kiwi kruidt deze speciale tanning & bronzing lotion.

NEW SEASON – NEW LOOK for Catching Rays : Totally RE-design-ed sachet

Prijs€ 3,25 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer