Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

TEKTON Tan Extender step 3

TEKTON 

Tan Extender step 3

Inhoud: 470 ml / 15 ml

KOOP 2 FLACONS en ontvang de 3de GRATIS (als cadeau in je winkelwagen)

Deze TEKTON lotion is uniek omwille van de innovatieve “Tectonic Technology” en “Bronze Active”. Bij het ouder worden, door stress en externe factoren vermindert geleidelijk het aantal stamcellen in de basale cellaag. Geen goed nieuws want het zijn deze stamcellen die instaan voor constante en continue huidvernieuwing. Minder stamcellen betekent een moeizame celregeneratie en bijgevolg een doffe huid.

De Tectonic Technology reikt de grondstof en aan om het aantal keratinocyten in de basale cellenlaag van de epidermis op peil te houden. Zo krijgt de huid haar volle vermogen om te vernieuwen terug.

Bronze Active is een 2de bijzonder en nieuw ingrediënt. Deze atomaire peptidencocktail maakt slapende, inactieve melanocyten in de basale huidcellaag terug actief. Vaak denatureren melanocyten, verdwijnen hun tentakels met een moeizame melanine synthese tot gevolg. Bronze Active doet de dendrietvormige uitstulpingen van de melanocyt terug groeien zodat de melanine afgifte aan aanpalende cellen geoptimaliseerd wordt.

Deze Tan Extender is een hydraterende bodylotion die niet alleen de huid verzorgt en hydrateert maar ook het bruiningsproces – zelfs uren na het zonnen – ondersteunt . De dosis Vitatan levert immers de essentiële voedingsstoffen voor de pigmentcel om na het zonnen de melanineproductie op peil te houden . 

CT Protect voorziet de huid van noodzakelijke voedingsstoffen om zo beter beschermd te zijn tegen vrije radicalen. Deze lichtgewicht bodylotion wordt snel geabsorbeerd, voorkomt schilfering, verbetert de kleur en vult de vochtreserves aan.

De sensuele Citrus geur verfrist het lichaam.

Een must na elk zonnebad!

Een lotion die als een archiTEKT

de epidermale huidlaag terug opBOUWT.

Prijs€ 29,95 incl. BTW

 

Hoeveelheid
30 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer