Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

EB Tropical Blush Blushing Bronzer sachet

EB Tropical Blush Blushing Bronzer sachet Bekijk groter

-30%

€ 3,25 incl. BTW

EMERALD BAY TROPICAL BLUSH

Blushing Bronzer

Inhoud: 15 ml

Emerald Bay introduceert TROPICAL BLUSH, een PREMIUM lotion met duidelijke UPGRADE in look & feel én in formulering. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft deze Tropical Blush extra licht opwarmend blushing bestanddeel zonder tintelend gevoel op de huid en zonder dat de huid rood kleurt

Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen.

Niet alleen in de kunstzon, ook in het zonnetje buiten verdient je huid deze Tropical Blush:  

  • Voed haar met essentiële nutriënten en vitaminen uit het hart van de agave plant. 
  • Verzorg haar met een superfood concentraat uit gember en granaatappel en verzadig haar met hydratatie door kokosnoot boter… zo laat je lijntjes en rimpeltjes niet toe!
  • Het snellere bruineffect bereik je dankzij het BLUSH ingrediënt, dat de bloedcirculatie versnelt en meer zuurstof in de huid brengt voor oxidtatie van de pigmanentkorrels. En... dit zonder tintelend effect noch rode huid!
  • ook de mix van DHA en Erythrulose die – weliswaar vertraagd – na enkele uren extra kleur geeft, speelt een belangrijke rol in het verwerven van een mooie bruine kleur.

Gember en granaatappel zijn efficiënte beauty ingrediënten. in deze Tropical Blush

  • Gember is een heus wondermiddel ! Door gember rechtstreeks via een lotion in contact te brengen met de huid, bevorder je de doorbloeding. De verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen geeft je huid een glanzende gezonde look. Gember heeft een ontsmettend en ontstekingsremmend effect wat bv. acne doet verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen in de huid tegengaan en zo beschadiging aan celmembranen en op termijn huidveroudering voorkomen.
  • Ook granaatappel doet goed voor je huid. Het rode sap is rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de pitjes perst men een olie met een hoog gehalte (60%) aan linoleen vetzuren. Deze olie dringt ongelooflijk goed in de huid en voelt “droog” aan. Zo herstelt ze meteen de huidelasticiteit en strijkt fine lijntjes en rimpels glad.

 Granaatappel en gember maken dit product

extra huidverzorgend !

Prijs€ 2,28 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer