Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Chromatic Intensifier flacon

-30%

€ 59,90 incl. BTW

Chromatic Intensifier Step 1

CHROMOS = kleur in het Grieks… Bijgevolg belooft deze Chromatic Collectie een spectaculaire kleurontwikkeling!

Vitatan levert een extra suppletie van voedingsstoffen, vocht en energie voor een mooie en egale kleurontwikkeling. Maar het is de Color Wave Technology die de melanine boost geeft. De melanine activerende peptiden zijn microscopisch klein en dringen in de kortste tijd door tot aan de basale cellaag. Hier hechten ze zich aan de receptor van de cel en geven haar de boodschap over te gaan tot melaninesynthese.

Het aquarel patroon op de verpakking verwijst naar de capaciteit van deze lotions om zoveel mogelijk vocht in de huid te brengen en te behouden. Vochtbindende ingrediënten, zoals glycerine, brengen water – onttrokken aan de buitenomgeving – in de epidermale huidlagen. Tegelijkertijd heeft glycerine ook de eigenschap om vochtverlies (van huid naar atmosfeer) tegen te gaan door de vochtbarrière van de huid te versterken.

Voeg daar de Prismatic Technology aan toe die d.m.v. kruidenextracten de herstellingswerken aan de collageenstrengen ondersteunt.

De combinatie van vochtbinding/vochtbehoud én stevigere collageenvezels resulteert in een lifting effect waarbij de fijne lijntjes en rimpels verminderen. Zo wint de huid aan elasticiteit en stevigheid.

Door de Vitatan toevoeging in deze Chromatic INTENSIFIER, step 1 krijgt de pigmentcel alle voedingsstoffen die nodig zijn voor het optimaliseren van de melaninesynthese. Zo ontwikkelt zich een prachtige bruine kleur .

Embrace waves of color and

show off your vibrant brilliance.

Prijs€ 41,93 incl. BTW

 

Hoeveelheid
11 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer