Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Biofusion Optimizer Step 2 sachet

Biofusion Optimizer Step 2 sachet Bekijk groter

-30%

€ 5,50 incl. BTW

BIOFUSION

OPTIMIZER, step 2 sachet

inhoud: 15 ml

FUSION verwijst naar de unieke FUSIE van gel en lotion. Deze lichtgewicht formule dringt snel in de huid, is niet vet en de bijzondere poeder formule geeft een zacht satijnen fInishing touch.

BIO verwijst naar de "BioRenew-al” technologie. Wanneer de huid blootgesteld wordt aan extreme stress factoren dan gaan de enzymen, die betrokken zijn bij opbouw van nieuwe huidcellen en pigment denatureren (= hun natuurlijke structuur gaat verloren zodat ze minder effectief zijn). Dankzij de BioRenewal technologie herstelt zich de natuurlijke enzymenstructuur, zodat deze weer 100% levend /actief zijn! Zowel het huidvernieuwingsproces als ook het pigmentatieproces verloopt aanzienlijk beter zodat de kleur zich mooi ontwikkelt én de huid aan souplesse en jeugdigheid wint.

Deze BIOFUSION OPTIMIZER Step 2 maakt gebruikt van het Time Release Bronzer Systeem. Dit houdt in dat de bruiningsingrediënten, Vitatan en de Melanine Activerende Peptiden, ingesloten in microscopische liposomen capsules, snel en makkelijk door de epidermis getransporteerd worden. Ter hoogte van de basale cellaag lossen deze liposomen langzaam op zodat gedurende lange tijd deze stoffen vertraagd vrijkomen en de melanine synthese veel langer kan door gaan.

Deze kleurloze BIOFUSION bevat wel degelijk de combinatie DHA en Erythulose  als zelfbruiningrediënten. Een kleurloze gel-lotion? Ja, logisch want DHA is kleurloos én de directe kleurstoffen ontbreken volledig! Toch even vreemd dat zo’n bijna transparante gel lotion in de loop van de uren na applicatie de natuurlijke bruine huidskleur verder optimaliseert .

BIOFUSION Optimizer step 2 bevat bovendien:

  • Vitatan dat werkt als een vitaminen bom en de huidcellen voorziet van essentiële vitaminen en mineralen. Koperpeptiden en zuurstof helpen bij het oxidatieproces van melanine in de toplaagjes van de huid.

  • M.A.P.: dit zijn Melanine Activerende Peptiden die zich hechten aan de receptoren van de pigmentcel en deze de opdracht geeft om de natuurlijke melaninesynthese te starten.

  • Kokosnoot- en vanille-extract die antioxidant werken en zo celschade door vrije radicalen verhinderen.

  • Zoete amandelolie verbetert de huidelasticiteit en geeft souplesse.

  • Energizers zoals cafeïne en carnitine die de batterij van je cellen opladen en het celmetabolisme een boost geven, wat resulteert in een strakke en gladde huid.

  • Laag moleculair hyaluronzuur dat dieper de huid in dringt en daar grote hoeveelheden water vast houdt, met een liftend effect als gevolg zodat fijne lijntjes verdwijnen.

Deze lichtgewicht gellotion dringt snel in de huid…

hydrateert en vernieuwt je huid.

Prijs€ 3,85 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer