Vanaf 50.00 € incl. btw GRATIS levering in België Veilige betaling! Vragen?0800 955 60
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

DIAMOND Anti Age UV Preparation 190 ml

DIAMOND Anti Age UV Preparation 190 ml Bekijk groter

-30%

€ 38,90 incl. BTW

DIAMOND

Anti Age UV Preparation 190 ml

In deze DIAMOND ANTI AGE UV PREPARATION crème is het fijnste diamantpoeder verwerkt wat voor een subtiele schittering op je huid zorgt. Door de optische diffusie van licht wordt je huid helderder en worden fijne lijntjes en imperfecties verdoezeld. Aangezien je bij je eerste douche deze licht reflecterende deeltjes weg spoelt, is de impact van het diamantpoeder enkel van esthetisch aard.

Wat wel voor een intens verzorgend effect op lange termijn zorgt, is de toevoeging van alpenroosstamcellen*. Deze werken intensief in op de huid, voorzien ze van vernieuwde energie en stimuleren de voortdurende vernieuwing van de bovenste huidlaag. Ook de huid barrière wordt versterkt.

Dit anti-aging effect wordt ondersteund door zuiver lotusextract dat voor intensieve hydratatie zorgt. Zo bereid je je huid optimaal voor op de harde condities van kou, luchtvervuiling, UV licht en stress.

Diamond Anti Age UV Prepartion is een high class verzorgingsprdduct met een romige verwentextuur die het comfortabele van een crème combineert met de luchtigheid van een vloeibaar serum.

Deze romige crème maakt je

instant PARTY PROOF!

*meer info over Alpenroos stamcellen

Alpenroos (Rhododendron Ferrigineum) is een stevige, dappere plant die zich - op meer dan 2000m hoogte - in de Alpen aan barre omstandigheden heeft aangepast. Moeiteloos overleeft ze langdurige vorst en sneeuwbedekking in de winter, terwijl ze in de zomer blootgesteld is aan intense UV straling. In de loop van miljoenen jaren ontwikkelde deze plant een sterk verdedigingssysteem waardoor deze Rhododendron soort, meteen bij het smelten van de sneeuw, haar frisgroene blaadjes en bloemen kan tonen. Het zijn de stamcellen uit deze Alpenroos die als waardevol complex in de DIAMOND UV Preparation crème verwerkt zijn. Zij verhogen niet alleen de activiteit en de levensduur van de huideigen stamcellen, maar verbeteren ook de UV tolerantie van de huid.  Dankzij de wetenschap "Biomimetica" kan deze crème de huidveroudering, letterlijk "langs 2 kanten" aanpakken, nl.

  • een sterkere UV barrière aan de buitenzijde
  • en een verbeterde celregeneratie langs de binnenzijde .

Schitterend hoe de vindingrijkheid van planten inspireert tot nieuwe toepassingen in de cosmetica!

Prijs € 27,23 incl. BTW

 

Hoeveelheid
29 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer