Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?0800 955 60
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Chromatic Natural Bronzer Step 2

Chromatic Natural Bronzer Step 2 Bekijk groter

-30%

€ 7,50 incl. BTW

CHROMATICNATURAL BRONZER, step 2 sachet

inhoud: 15 ml

CHROMOS = kleur in het Grieks… Bijgevolg belooft deze Chromatic Collectie een spectaculaire kleurontwikkeling!

Vitatan levert een extra suppletie van voedingsstoffen, vocht en energie voor een mooie en egale kleurontwikkeling. Maar het is de Color Wave Technology die de melanine boost geeft. De melanine activerende peptiden zijn microscopisch klein en dringen in de kortste tijd door tot aan de basale cellaag. Hier hechten ze zich aan de receptor van de cel en geven haar de boodschap over te gaan tot melaninesynthese. Karamel als directe bronzer geeft deze lotion nog meer vermogen om de huid bruin te kleuren. Ook de stevige dosis koperpeptiden en zuurstof ondersteunt de directe pigmentatie. Calientan geeft een warme gloed (zonder tingle) zoals na een zonnebad op het strand.

 Het aquarel patroon op de verpakking verwijst naar de capaciteit van deze lotions om zoveel mogelijk vocht in de huid te brengen en te behouden. Vochtbindende ingrediënten, zoals glycerine, brengen water – onttrokken aan de buitenomgeving – in de epidermale huidlagen. Tegelijkertijd heeft glycerine ook de eigenschap om vochtverlies (van huid naar atmosfeer) tegen te gaan door de vocht barrière van de huid te versterken.

Voeg daar de Prismatic Technology aan toe die d.m.v. kruidenextracten de herstellingswerken aan de collageenstrengen ondersteunt.

De combinatie van vochtbinding/vochtbehoud én stevigere collageenvezels resulteert in een lifting effect waarbij de fijne lijntjes en rimpels verminderen. Zo wint de huid aan elasticiteit en stevigheid.

Embrace waves of color and

show off your vibrant brilliance.

Prijs € 5,25 incl. BTW

 

Hoeveelheid
15 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer