Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

UPsolute Young Again ampuls : 8 pcs of 3 ml

op voorraad

UPsolute Photofusion

YOUNG AGAIN

8 x Ampuls of 3 ml

UPsolute is een unieke collectie –made in USA – waarvan de actieve cosmetische ingrediënten je huid een opkikker van jewelste geven, zeker als je deze Beauty kuur voor je huid combineert met roodlicht therapie.

Voor de professionele studio’s/salons die Beauty Light aanbieden, om op een “zachte wijze” (zonder chirurgie) het proces van celregeneratie te stimuleren en huidverjonging te realiseren, zijn er dus nu voedende producten die synergetisch werken bij een roodlicht behandeling. Het concept van UPsolute is minimalistisch/eenvoudig en de ingrediëntenlijst is kort. Onnodige filters en additieven zijn bewust achterwege gelaten. Het beste wat de natuur te bieden heeft en dit in hoge concentraties, zonder siliconen en parabenen, is nu verkrijgbaar in de vorm van een serum

Alle UPsolute producten bevatten Hyaluronzuur (=Sodium Hualuronate = INCI), zowel van medium als van extreem laag moleculair gewicht.

  • Medium INCI met 1500 k D (kilo Dalton) is slechts voor een korte tijd effectief en blijft op het huidoppervlak waar het een hydraterende film vormt.
  • Het extreem lage INCI heeft een moleculaire massa van 50 k D en minder. Dit Hyaluron gaat doorheen de epidermis tot in de dermis en heeft een langdurig effect.

De huid wordt “voller” en steviger, en rimpels verminderen zichtbaar.

Via een gepatenteerde technologie worden de nutriënten in microcapsules ingekapseld voor een betere opname en een sneller transport doorheen de huidlaagjes. Het ‘Time Release System’ zorgt voor vertraagde afgifte en verlengde werking.

Een stressy tijd – je huid dof en moe? Gun jezelf een 8-daagse AMPULLEN kuur!

Deze ampullen van glas kregen hun waardevolle inhoud tijdens een volkomen steriel proces, zodat deze 100% zuiver en fris op het gelaat terecht komt. De concentratie aan voedingsstoffen ligt 10x hoger dan in een normale crème. Hierdoor werkt dit serum veel sneller en met direct zichtbare effecten.

Young AGAIN… een echte verjongingsbooster met – naast beide Hyaluron types:

  • Een gepatenteerde liposomale placenta cocktail: biotechnologisch geproduceerde mix van aminozuren, groeifactoren, vitaminen en bio placentaweefsel voor een krachtig anti aging effect en vermindering van rimpels. 
  • MSM = HET beauty mineraal bij uitstek: stimuleert de collageenproductie

Specially developed high-tech skin nutrition products

for use with beautylight

Prijs € 49,50 incl. BTW

 

Hoeveelheid
5 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer