Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

UPsolute Lifting Sensation Masks: 6 masks in 1 box

UPsolute Lifting Sensation Masks:  6 masks in 1 box Bekijk groter

op voorraad

UPsolute Photofusion

LIFTING SENSATION Masks

6 X MASKS in 1 box

UPsolute is een unieke collectie –made in USA – waarvan de actieve cosmetische ingrediënten je huid een opkikker van jewelste geven, zeker als je deze Beauty kuur voor je huid combineert met roodlicht therapie.

Voor de professionele studio’s/salons die Beauty Light aanbieden, om op een “zachte wijze” (zonder chirurgie) het proces van celregeneratie te stimuleren en huidverjonging te realiseren, zijn er dus nu voedende producten die synergetisch werken bij een roodlicht behandeling. Het concept van UPsolute is minimalistisch/eenvoudig en de ingrediëntenlijst is kort. Onnodige filters en additieven zijn bewust achterwege gelaten. Het beste wat de natuur te bieden heeft en dit in hoge concentraties, zonder siliconen en parabenen, is nu verkrijgbaar in de vorm van een masker.

Alle UPsolute producten bevatten Hyaluronzuur (=Sodium Hualuronate = INCI), zowel van medium als van extreem laag moleculair gewicht.

  • Medium INCI met 1500 k D (kilo Dalton) is slechts voor een korte tijd effectief en blijft op het huidoppervlak waar het een hydraterende film vormt.
  • Het extreem lage INCI heeft een moleculaire massa van 50 k D en minder. Dit Hyaluron gaat doorheen de epidermis tot in de dermis en heeft een langdurig effect.

GELAATSMASKERS: Eenvoudig en snel (10 tot 15 minuten) om rimpels glad te strijken, irritatie en roodheid weg te nemen en intens te hydrateren. Het geheim achter het succes van maskers zit in het feit dat er een warmtezone gecreëerd wordt tussen huid en masker = het occlusie- effect! Hierdoor verhoogt de bloedcirculatie in de huid en worden de nutriënten - in 5x sterkere concentratie dan in gewone verzorgende producten - veel beter opgenomen met een direct zichtbaar positief effect.

Deze maskers zijn verzadigd met huidverzorgende ingrediënten zoals collageen, Hyaluron van beide types, én… slakkenslijm extract, het nieuwe Koreaanse beauty medicijn!

Doordat deze biocellulaire maskers extra dun zijn en perfect aansluiten op het gelaat zijn ze ideaal om professioneel te gebruiken bij roodlicht therapie, ultrasound-, microneedling- of laser behandelingen. Uiteraard kan je er ook thuis een relaxmoment van maken!

GOOD TO KNOW :Hoe komt het dat de medewerkers van een slakkenfarm zulke zachte handen hebben zonder één rimpeltje? Onderzoek wijst uit dat dit komt door hun veelvuldig contact met slakkenslijm! Slakken bouwen met dit slijm immers zélf hun huisje én repareren het bij beschadiging! Het bijzondere extract blijkt ook op de menselijke huid een superieur herstellend en weldadig effect te hebben.

Specially developed high-tech skin nutrition products

for use with beautylight

Prijs € 46,20 incl. BTW

 

Hoeveelheid
5 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer