Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?+32 89 76 05 36
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

RestoRED Intro Kit -20 % discount

op voorraad

-20%

€ 125,00 incl. BTW

REDLIGHT THERAPY

RestoRED Intro KIT  2020

Inhoud:  Prep Spray+ Target Serum + Post Cream +2-in-1 Intensifier

als pakket met -20% korting 

Houd de vrees voor rimpels en vroegtijdige huidveroudering je weg van traditionele zonnebanken? HYBRIDE toestellen, die naast UV licht ook ROOD LICHT (630 nm golfl engte) uitstralen, zijn dan dé oplossing voor jou! Schakel je helemaal over op RED LIGHT THERAPY, weet dan dat pigmentatie uitblijft maar je voluit voor huidverbetering en -verjonging gaat. Deze RESTORED cosmetica lijn versterkt de positieve eff ecten van de roodlicht behandeling.

― RestoRED Prep Spray: Een lichtgewicht spraymist, op basis van aloë vera geeft je huid de ideale voorbereiding. Ze brengt immers de zuurtegraad van je huid naar een pH van 5.5 en tegelijk voegt ze hyaluron (voor hydratatie), vitamine C (nodig bij collageenaanmaak) en CT-Protect (nutriënten ter voorkoming van celschade) toe.

― RestoRED Target Serum op basis van Arganolie (hoge levels vitamine E als antioxidanten) met een infusie van vitamine C. Dit serum met een rollende beweging aanbrengen op “target” plaatsen!

― RestoRED 2-IN-1 Intensifier: Deze lichtgewicht lotion op basis van Aloë Vera is met vitamine C en hyaluron verrijkt. Bijzonder is de toevoeging van VITATAN , die de pigmentvorming versnelt en verbetert, zodat deze lotion uiterst geschikt is voor hybride toestellen.

― RestoRED Post Cream: breng na elke roodlichtsessie aan op gelaat en lichaam. Deze rijke crème, met o.a. lavendel en mint werkt kalmerend en hydraterend én versterkt de huidbarrière.

Restore natural elasticity, youthful volume

and protective moisture in your skin

Prijs € 100,00 incl. BTW

 

Hoeveelheid
5 andere producten in dezelfde categorie:
(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer