Vanaf 50.00 € BTW incl. GRATIS levering in België, Nederland, GH Luxemburg en Frankrijk Veilige betaling! Vragen?0800 955 60
(0) (0)

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Totaal
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Totaal
Verder winkelen Naar betalen
Nederlands

 

 

Zonnebankcrème kopen? Gervi Cosmetics uw specialist!

Een zonnebankcrème en de voordelen

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het belang van een zonnebankcrème voor uw huid erg groot is. Teveel zonlicht, of het nu kunstmatig is of van de zon buiten, zorgt ervoor dat uw huid wordt aangetast en zelfs uw gezondheid. Een zonnebank crème gaat specifiek de gevaren tegen waar u mee te maken hebt als u onder de zonnebank gaat. Ook als u onder de zonnebank ligt en u niet verbrandt, verliest de huid vocht, soepelheid en elasticiteit. Op lange termijn en na meerdere bezoeken aan de zonnestudio gaat u dat dan zien in de vorm van lijntjes, rimpels en andere tekenen van ouderdom. Een zonnebank zonecrème voedt uw huid en voorkomt deze tekenen, doordat de crèmes er speciaal voor zijn gemaakt om uw huid voldoende te hydrateren en verzorgen. Met een zonnecrème onder zonnebank bereidt u zich dus goed voor.

Het verschil tussen speciale zonnecrème zonnebank en gewone zonnebrandcrèmes

Er zit een verschil tussen zonlicht buiten en het licht onder de zonnebank. Hierdoor is het nodig om een andere zonnebankcrème aan te schaffen voor een bezoek aan de zonnestudio of uw zonnebank thuis, dan voor een dag buiten in de zon. Gewone zonnebrand producten gebruiken onder de zonnebank werkt eigenlijk een beetje averechts. Er zijn immers twee soorten UV licht; UV-A en UV-B. In een gewone zonnebrandcrème zit een SPF factor, die UV-B tegen gaat en waardoor u dus minder snel verbrandt. UV-B straling krijgt u echter bijna niet onder de zonnebank, omdat deze door de zonnebank zelf eigenlijk al grotendeels geblokkeerd worden. Het gebruik van een zonnebrandcrème met SPF factor zou dan alleen maar tegen werken, omdat een SPF factor het bruiningsproces ook vertraagt. Waarom is het dan toch belangrijk om speciale cosmetica te gebruiken? Net als de zon, straalt de zonnebank wel UV-A straling uit. Hoewel u van UV-A straling niet echt verbrandt, dringt de straling uw huid diep door en zorgt juist deze straling voor de tekenen van huidveroudering. Uw huid voldoende hydrateren en beschermen tegen deze straling middels een goede zonnebankcrème is daarom raadzaam en een goede, veilige oplossing voor het zonnen onder een zonnebank.

Crème voor onder zonnebank van Gervi Cosmetics

Een uitstekende zonnebankcrème kopen doet u bij Gervi Cosmetics. Gervi Cosmetics biedt verschillende professionele producten van topmerken speciaal voor onder de zonnebank. Voorbeelden van deze producten zijn de zonnelotions van California Tan, de cosmetica van Emerald Bay en de crèmes van Tannymaxx . Er zit onderling verschil in prijs, functie en bijvoorbeeld geur of design, maar het zijn allemaal producten van hoogwaardige kwaliteit. Bezoek voor meer informatie over Gervi Cosmetics en onze producten de website, of neem voor extra vragen contact met ons op. 


(c) copyright Gervi Cosmetics | Sitemap | Disclaimer